Dini konuları tartışmak istemem. Bilip bilmediğim bir çok şey var. Ancak biraz o konuya değinmek istiyorum , Müslüman kardeşimi savunurum gerisi beni ilgilendirmez açıkcası. Sebebi ise , İslamiyet dışında farklı bir din yok. Çünkü İslamiyet geldiğinden itibaren tüm dinler iptal edildi ve İslamiyet kabul etmeyenler kafir olarak nitelendirildi. Yani bunu zaten herkes biliyor , dini olarak beni taşlıyorsunuz ama herkesin günahı kendine sadece ortada kul hakkı denen bir şey var. Madem din hakkında oldu konu öyle anlatalım o zaman. Müslüman kardeşindir , gerisinden uzak dur diye söylenmiş hadislerde veya ayetlerde. Bu lafın üstüne gidip de onlara para yatırmam 2 kuruş etmeyen temalar için. Şunu söyleyeyim yabancı temaların çoğunu sevmiyorum belkide onlarda bizimkini ancak ben beğenmiyorum Türk yapımı temalar benim çok hoşuma gidiyor gerisi çok basit temalar. Düz yazı , düz şekilde sidebar hepsi zaten her temada olan şeyler. Gidip de niye ona para veriyim ki ? Türkler o kadar uğraşıyor her metresini özel şekilde kodluyorlar hangisi parayı hak ediyor sizce hadi bir de böyle düşünün.

Ben kimseye yabancıların temalarını alın herkese verin demedim. Tek dediğim şey hadi yabancılara yapıyorsun bunu Müslüman kardeşine niye yapıyorsun demiştim. Onlar uğraşmadan 3 günde yapıyorlar temayı benim gördüğüm çoğu tema yapan kişiler aylarca uğraşmış. Mesela Sinan Yorulmaz , aylar tema üstünde uğraştı en sonunda temayı istediği hale getirdi ve güzel tema oldu satışa koydu. Bir kere wareze çıksa artık o aylarca süre tek tıka bakacak hale gelecek.