Merkur adlı üyeden alıntı

keşke para işini işe başlamadan önce konuşsaydınız. ben en son ismini vermiyeyim bir web tasarım şirketine piyasada çok sağlam free scriptleri olduğu halde bir işi vermeye kalktım 18.000 dolardan başlıyoruz dedi. başka bir yere başvurdum orasıda 2.500tl dedi. demek istediğim şu, şirketler bile ne koparırsam kardır gözüyle bakıyorsa sizin en az (bence) 2.000tl istemeniz gerekiyor. oda temayı themeforest'ten aldığınız için. yoksa fiyat dahada yüksek olurdu. (7.500 - 15.000tl arası gibi)

şimdi clup nasıl bir clup orasını bilemiyorum ama güncellemeleri ve bakımıda siz yapacaksanız o 2.000tl nin haricinde her ay size çalışanı gibi para ödemesi gerekir. bu fiyatta size kalmış ben olsam her ay 1.000tl isterdim. çünkü olduk olmadık yerde sizi arayıp onu değiştir bunu değiştir, güncelle, arıza çıktı falan diyecekler. bu işleri düzenli yapan birine 1.000tl vermeleri gerekir diye düşünüyorum. hatta bazıları cidden fiyatları çok uçuk tutuyorlar. özellikle şirketlerin web sitelerini güncelleyip bakımını üstlenen kişiler. çok şanslı kişiler.

kısacası fiyat konusu size kalmış. fakat bir daha işe başlamadan önce para işini hallederseniz sıkıntı yaşamamanız açısından daha iyi olur. iyi çalışmalar kolay gelsin :)

Hocam bu cevap için çok teşekkür ederim. Tam istediğim tarzda güzel bir mesaj olmuş. Elinize sağlık..