-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Merhaba arkadaşlar,
Kendime kişisel bir blog açmayı düşünüyorum ve ilk deneyimim olacak.Hosting konusunda kararsız kaldım.Bazı araştırmalar yaptım ama net bir sonuca varamadım.Size danışayım dedim.
Yeni başlayacağımı da düşünerek uygun bir firma ve paket önerir misiniz acaba? Teşekkürler.
Kişisel Web Blogum || http://www.sezeraytac.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
HOcam makale karşılığında ben size sponsor olayım :) Hostum alastyr dan 1 aydan fazla oldu geçeli bir sıkıntım olmadı.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
prisoner adlı üyeden alıntı
Şuradaki paketlerden bireysel plan işinizi görecektir. netinternet'te piyasada kendini kanıtlamış bir firmadır. Kullandınız mı derseniz hayır. Bir de
şuradaki paketlerden hesaplı ve webmaster paketleri işinizi rahat görür bence. Bu firma da imzamdaki siteyi barındırıyor.
Benden iki öneri diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır. İyi çalışmalar.
Teşekkürler detaylı bir bilgi olmuş.Araştıracağım :)
kerimptk adlı üyeden alıntı
HOcam makale karşılığında ben size sponsor olayım :) Hostum alastyr dan 1 aydan fazla oldu geçeli bir sıkıntım olmadı.
Hocam şu an pek vaktim yok olan vaktimi de bu blog işine ayırmayı düşünüyorum.Yazacağım makaleleri kendi blogumda paylaşırım o yüzden teklifinize üzülerek olumlu yanıt veremeyeceğim.Ama iletişim halinde kalırım yine :) Teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Nightmare39 adlı üyeden alıntı
Teşekkürler detaylı bir bilgi olmuş.Araştıracağım :)
Hocam şu an pek vaktim yok olan vaktimi de bu blog işine ayırmayı düşünüyorum.Yazacağım makaleleri kendi blogumda paylaşırım o yüzden teklifinize üzülerek olumlu yanıt veremeyeceğim.Ama iletişim halinde kalırım yine :) Teşekkürler.
Peki hocam başarılar size blogunuzda. Umarım sağlam yerlere gelirsiniz. Brde söyleyeyim para kazanmak sa amacın teknoloji blogu açma. Ben avucumu yalıyorum şahsen :) Bir kadım blogu açsaydım 1 katını kazanırdım şimdiki hitimle :)
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hosting Görevlisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yeni başlayacaksan ücretsiz bir hosting üzerinde kısa süre dene bakalım sevecek misin bloggerlığı daha sonra ücretli bir hostinge geçersin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
MMO Biti adlı üyeden alıntı
Yeni başlayacaksan ücretsiz bir hosting üzerinde kısa süre dene bakalım sevecek misin bloggerlığı daha sonra ücretli bir hostinge geçersin :)
Ücretsiz ve deneme amacıyla iyi bir hosting öneriniz var mı peki :) Teşekkür ederim yorumunuz için.
Ek Olarak:
kerimptk adlı üyeden alıntı
Peki hocam başarılar size blogunuzda. Umarım sağlam yerlere gelirsiniz. Brde söyleyeyim para kazanmak sa amacın teknoloji blogu açma. Ben avucumu yalıyorum şahsen :) Bir kadım blogu açsaydım 1 katını kazanırdım şimdiki hitimle :)
Düşünüyorum hocam da bilgimin olmadığı bir konuda da özgün yazmak zor yani :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Sponsor hosting kullanabilirsiniz denemek icin ama ilk bas icin Guzel. Hostingin guzel paketleri var :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hosting de ozkula yı kullana bilirsin ben kullandım sorun yaşamadım.
mail: oguzhan_baygul@hotmail.com