lostyazilim
tr.link

Başlangıç İçin Öneriniz?

15 Mesajlar 4.461 Okunma
lstbozum
tr.link

Nightmare39 Nightmare39 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 66
  • Beğeniler 17 / 22
  • Ticaret 11, (%100)

oyunhatasi adlı üyeden alıntı

hosting de ozkula yı kullana bilirsin ben kullandım sorun yaşamadım.

Teşekkürler.

Yardımcı olan tüm arkadaslar sagolsun.Kararimi verdim Ozkula'dan Paket 2'yi alacağım.

Kişisel Web Blogum || http://www.sezeraytac.com
wmaraci
reklam

oyunhatasi oyunhatasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 92
  • Beğeniler 2 / 15
  • Ticaret 1, (%100)

Nightmare39 adlı üyeden alıntı

Teşekkürler.

Yardımcı olan tüm arkadaslar sagolsun.Kararimi verdim Ozkula'dan Paket 2'yi alacağım.

Evet çok iyi bir şeçim yapmışsın :)

mail: oguzhan_baygul@hotmail.com

BiMaster006 BiMaster006 Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 01.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 91
  • Beğeniler 35 / 21
  • Ticaret 2, (%100)
Hostmana firması da çok iyi 19 aydır kullanıyorum toplamda 24 saat bile kapalı kalmadı sitem..

KaanGundovan KaanGundovan Kaan Gündovan Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Özel Sektör / Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam eğer yeni başlayacaksanız KarıncaHosting'i kesinlikle önermiyorum. Resmen insanları yiyorlar. Benim cahilliğime geldi VPS aldırtmışlardı...

TurHost.Com var. Türkiye'de kendini göstermiş firmadır. Ayrıca bir yorumda yazılmış Netinternet.Com.Tr 'de çok iyi bir firmadır. Son olarak birde Natro Host var. Orayıda öneririm. Paket olarak neler yapacağınızı bilmediğim için her hosting firmasındaki en düşük paketi almanızı öneririm. Aylık en az 5GB Trafiği olan bir paket sizi rahat rahat 3-4 ay idare ettirir.

1- www.turhost.com
2- www.netinternet.com.tr
3- www.natrohost.com

Belirtmek isterim ki ; TurHost diğer firmalara göre biraz daha pahalıdır. Eğer maddi durumunuz bu ufacık fazlalığı idare edebilirse TurHost'u tercih edin derim. Adamlar neredeyse 7/24 canlı destek veriyorlar. Bazen kafama takılıyor gecenin 2'sinde canlı desteği kullanıyorum. Bu aralar yok ama bilmiyorum. Canlı Destekte net cevaplar alıyorsunuz.

Natro Host'u daha çok kurumsal firmalar kullanıyor. Yani kişisel bir site açıpta Natro Host kullanın açıkçası hiç görmedim. Ancak forumlarda araştırıyorum; öyle çok şikayet yok. En azından kalıcı bir şikayeti yok. Forumunuzda tonlarca açık bırakırsanız sizede zarar verebilirler.

Net İnternet konusuna gelirsek; ben orayı çok pahalı buluyorum. Ticket sisteminde çabuk ve net cevap geldiğini gördüm. Yine orası içinde bir sıkıntısı olan, nadirdir. Vardır elbet..

Karınca Hosting'e gelirsek.. İlk tecrübem olan bir Haxball forumu vardı. 1.000 kişiyken ben bu forumu devralmıştım. Daha sonra forum 5000-7000 arasına kadar çıktı. Türkiye'nin en iyi hitli haxball forumları arasındaydı. Daha sonra yeni bir pakete geçtim. Kendileri önermişlerdi paketi. Pakete geçtikten, bakımı yaptıktan sonra forumu açtım. Bir baktım ki CPU kullanımı 100%. Sağolsunlar CPU kullanımı için yeri biraz açıp birkaç işlem yaptılar ama nafile. Yeni bir paket almalısınız dediler ve bana VPS önerdiler. Aylık 50 TL. Tamam dedim deneyelim. Bu işi öğrendikten sonra birkez daha şaşırdım. Resource hatası alıyordu hep forum. VPS kullandığı halde Resource hatası şimdiye kadar hiçbir yerde görmedim. Açıkçası güzelce kazıklamışlardı beni...

İnşallah faydalı bilgiler vermişimdir. Son olarak şunuda eklemek istiyorum ; -Kimi insan bir firmayı çok beğenmiştir memnun kalmıştır ama başka bir insan o firmadan nefret ediyordur. O konuda da iyi bir değerlendirme yapman lazım diye düşünüyorum.

Okuduğum için teşekkür ederim. Genç WebMaster'dan ne kadar ders alınır orası ayrı bir konu, saygılar. :)
Nightmare39

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
4 Aya yakın bir süredir Karınca Hosting (Şahin DAĞ ve Ercan DAĞ) ile çalışmaktayım. Şuana kadar bir problem yaşamadım. Destek konusunda çok iyiler. Tavsiye ederim.
https://www.karincahosting.com/

Ücretsiz Arıyorsan,
http://www.000webhost.com/
Kullanabilirsin veya sponsor bulabilirsin.
Ücretsiz alan adı içinse,
http://my.dot.tk/
Adresinden .tk Domain alabilirsin.
Nightmare39

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al