Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba;
Genel blog kategorisinde bildiğim pek site olmamasına rağmen aramızda blogu olan arkadaşlardan fikir almak istiyorum. Örneğin;
Eğitim
Genel Kültür
Hayvan
İlkler
Kim Kimdir
Müzik
Otomobil
Pratik Bilgiler
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yemek Tarifleri
gibi içeriğe sahip olan bir blog'un veya bloglarınızın adsense gelirleri nedir ? hani bir terim vardır söylemeyeyim şimdide getirisi götürüsünü karşılıyormu bloglarınızın ?
the World shall know Pain
Interface Designer / IT
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Getiri götürüsünü tabi ki karşılar, fakat bu zaman kadar 3 farklı genel blog açtım ve kapadım. Sebebi ise; 150 indexli niş bir sitenin 7-8 bin indexli genel blogtan fazla kazandırması oldu. Para kazanmak istiyorsan biraz anlarım dediğin niş konular olsa dahi o konularda bloglar açman ve kendini geliştirmen daha doğru olacaktır. Başarılar...
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
omerknet adlı üyeden alıntı
Getiri götürüsünü tabi ki karşılar, fakat bu zaman kadar 3 farklı genel blog açtım ve kapadım. Sebebi ise; 150 indexli niş bir sitenin 7-8 bin indexli genel blogtan fazla kazandırması oldu. Para kazanmak istiyorsan biraz anlarım dediğin niş konular olsa dahi o konularda bloglar açman ve kendini geliştirmen daha doğru olacaktır. Başarılar...
Benimde açıp kapadığım projeler oldu ancak hiçbirinde Google vb reklam gelirlerine başvurmamıştım. Şimdi bir projem daha var aktif olan ancak devam edip etmeme sürecinde tıkandım kaldım. Bu konudaki düşüncenize uyan bir site biliyorum ancak dediğim gibi onunda gelirlerini bilmiyorum. Sizin böyle aktif bir projeniz varmı şu an ? Var ise geliri ile birlikte özel mesaj yollama imkanınız olabilirmi ? Tabi özel alanınıza fazla girdiğimi düşünüyor ve göndermek istemezseniz yadırgamam :)
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çok detaya inmeyeceğim, ama, 4K'yı hedefleyebiliyorsanız açın bir genel blog sitesi. Kazanacağınızdan şüpheniz olmasın.
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Almina adlı üyeden alıntı
Çok detaya inmeyeceğim, ama, 4K'yı hedefleyebiliyorsanız açın bir genel blog sitesi. Kazanacağınızdan şüpheniz olmasın.
4k'dan kastınız index sanırım, değilmi ?
Interface Designer / IT
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Varmıdır hedefi tutturan peki ? :)
Interface Designer / IT
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Var desem özel mesajla link isteyeceksiniz; yok desem nerden biliyorsun diyeceksiniz :) Var diyeyim de, ama özel mesaj falan istemeyin. Bu hedefi tutturmak genel içerikli blog sitelerinde zor dğeil, ama eski bir domain gerekiyor, bir de reklam yerleşimi falan önemli