-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. WmAracı'na yeni katıldım. 2 gündür bu konu hakkında forumda araştırmalar yapıyorum. Bir kitle diyor ki ; "PageRank foruma gelen ziyaretçi sayısıyla artar." diğer bir kitle diyor ki ; "Paylaştığın yazılar indexlenmesiyle artar." . Bu işte çok yeni olduğum için kafa yoramıyorum. Fikir sahibi değilim.. Tam olarak şu PageRank artımı nasıl oluyor anlatabilir misiniz acaba ? Net cevaplar olursa çok sevinirim. :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Pagerank'ı her halt etkileyebilir. Yukarıda yazdıklarında buna dahil. Ancak pagerankın artmasındaki en büyük etken senin sitenden dışarıya yapılan link çıkışları ve dışarıdan sana gelen link çıkışlarıdır. BU link çıkışları %90 etklidir prde. Dışarıdan pr güncelleme zamanı yaklaştığında link alımları yap bir anda pr'yi kaparsın. Olay bu
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Pcb Üretim - Web Tasarım
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Başka siteden senin sitene Link verilmesi işlemidir Backlink. Bunun normalde doğal olarak olması en güzelidir ama o da bihayli zor bir durum.
o sebeple ortalama olarak 3 aylık süre ile pr si yüksek sitelerden kendi sitenize backlink alarak kendi pr değerinizi artırmaya yardımcı olabilirsiniz.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
boş site bile pr alabiliyor. tabi genelde backlink sayesinde artar. yüksek pr li sitelerden alırsan daha çok etki eder.