-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar. Kendime kişisel bir blog açmak istiyorum ama öncelikle bu işten tecrübe kazanmam gerektiğini düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz ücretsiz blog veren siteler var mı ? Ayrıca kişisel bir blogta nelere dikkat etmem gerektiğini söylerseniz mutlu olurum. Özgün içerik tabi başta olacak ama insanlar blogta neleri okumakta mutlu oluyor ?
Bu tarz önemli konuları yazarsanız çok mutlu olurum. İyi günler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
1) blogger.com
2) Çok cafcaflı bir tema kullanma daha çok yazılar ön planda olsun.
3) Tavsiyem belirli bir konu üzerine yoğunlaşıp o konu hakkında yazılar yaz.
4) Okunmayı düşünüyorsan eş dost dışında birilerinin de bloguna gelip yorum bırakmasını istiyorsan da sabırlı olman ve 1 - 2 ay sonra backlink vesaire alman gerekiyor.
Aklıma gelenler bunlar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://maiotik.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şu anda tavsiyenizle Blogger'dan adımla ilgili bir domain aldım ve dediğiniz gibi sade olmak şartıyla kendim bir tema yapacağım. Ancak bu tür ücretsiz domainlere kim backlink yapar bilmiyorum... :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
tumblr da iyi gibi onu deneyin birde
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardesim sen bir tane domain al kendine 10-15 lira zaten ben sana host saglarım wp kurarız kendini onda geliştir blogger v.s ugrasma.Ayrıca sana tavsiyem sudur ki bugün istemezsin ama siten bin iki binhit gördümü canın para kazanmak ister kişisel blogtan da adsense alsan bile günlük bir iki doların üstüne cıkman zor.O yüzden sana tavsiyem büyük oyna.Napayım dersen sen ac bir oyun sitesi hatta ben acayım sen yönet :) Ama hostun benden istediğin olursa gel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Bende tecrübesiz olduğunuzu belirttiğiniz için blogger'ı tavsiye ettim. Basit bir arayüzü var google, godaddy ile anlaşmalı bir de blogger üzerinden alan adı alırsınız çok basit işlemler yapamadığınızda özel mesaj atarsanız yardımcı olurum.
Şahsi kanaatim blogger tumblr'a göre daha iyi ve ufak çapta web projesi bile yapabilirsiniz iyi yerlere de gelirsiniz.
Ayrıca uğraşamam diyorsanız domain de şart değil; bedava uzantıya gelince kimsenin ona bakacağını sanmıyorum baksa bile parayla backlink çalışması yaptırabileceğiniz çok arkadaş var sitede.
Blog açmanızdaki dileğinizi destekliyor başarılar diliyorum.
https://maiotik.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
isimsoyisim.com.tr al yaz kafana göre imzamdaki siteye bakabilirsin öyle yazıyoruz :)