Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Konuya ufak bir açıklama getireyim, Bu siteden almış olduğunuz tutar sizin zorunlu Aile sigortası için ödemeniz gerekiyor olan tutar. Haberlerde bağrıldığı gibi başvurularınızı yapmış olduğunuzu farz edersem hepinizin eline bir tebligah ulaşması ve bunun üzerinde tutarın yer alıyor olması her ayda yatırılıyor olması gerekiyordu. E ama ben öğrenciyim diyorsanız, bende öğrenciyim SGK bana da tebligah gönderince öğrenci belgemi alıp gidip bir dilekçe form doldurdum o andan itibaren de Babamın sigortası üzerinden faydalanmaya başladım, bu yüzden üzerime olan borçlar silindi tabi. Diğer kişi kaydı bulunamadı diyen arkadaşlar sevinmesinler çünkü sitenin verdiği gerçek ibare bu şekilde değil, ben şuanda sorgulama yaptığımda Ödenmemiş borcunuz bulunmamaktadır. şeklinde bir ibare ile karşılaşıyorum. Büyük ihtimalle onlar genel sağlık sigortası için ilgili evrakları zamanında devlete bildirmediler. buda zorunlu olduğu için cezası var diye anımsıyorum umarım ufakta olsa bir bilgilendirme olmuştur.