böyle şeylere para vermenizi önermiyorum açıkcası kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer diye bir söz var denemek için girdim google da seo kitabı diye arattım site ilk sayfada yok seo kitapları diye arattım yine yok en iyi seo kitabı diye arattım yine yok.
Seo dediğiniz olay günümüzde artık çok basit bir olaydır.Girip forumlarda bir kaç makale okumanız yeterli olacaktır o kadar ahım şahım bir konu değil seo olayı.Orda yazmışki 3 ayda günlük ziyaretci sayısını 6500 e çıkarttım diye bu çok zor bişey değil.
Kelimelerinizin aranma hacmi yüksekse siz güzel ve hızlı bir temayla düzenli içerikler girdiğiniz zaman ve bu içeriklere sosyal paylaşım sitelerinden hit çektiğinizde içeriğiniz kısa sürede indexlenip size hit getirmeye başlayacakdır 3 ay sonrada 30 40.000 ziyaretci bile çekebilirsiniz.
Bu olay aslında siteye ne kadar yatırım yaptığınıza bağlı bir durum.Örnek vermek gerekirse diyelimki bir film siteniz var ve sizinde yatırım gücünüz var.Siteye ilk ay 300 400 arası film yüklediniz daha sonraki günlerde ise her gün 5 6 film yükleyerek devam ettiniz kullandığınız tema sadece size ait yani özel kodlama olup başka sitelerde yok girdiğiniz filmlerin reklamını facebook sayfalarında yapıyorsunuz 100 200k lık sayfalarda reklam atıyorsunuz ücretli olarak.Daha sonra girdiğiniz filmlerin anahtar kelimelerini doğru seçip etiketleri düzenli atıyorsunuz bir süre farkediceksinizki filmlerin büyük bir kısmı ilk sayfalara doğru tırmanıyor.Bu şekilde 2 ay geçti diyelim daha sonra bir miktar daha para harcayıp 10 15 tane prsi yüksek siteden direk link aldınız farklı kelimelere olacak şekilde bunların etkisinide 10 15 günde görürsünüz böyle bir çalışmayla 3 ayın sonunda siteniz emin olun günde 30 40 bin ziyaretci çekecektir.
Tabi bu bahsettiğim yatırım olayı 4 5 bin tl gibi bir yatırım yapmanız gerekiyorki karşlığını alabilesiniz 3 ayın sonunda siteye alacağınız reklamlarla harcadığınız parayı 2 3 ay da karşılar ve büyümeye devam edersiniz.
Herşey emek harcamakla bitmiyor büyük bir işte başarılı olmak için büyük oynamanız gerekiyorki başarılı olasınız yoksa burdan alacağınız 100 tl lik bir kitapla bir yere varamazsınız varsanız bile hayal ettiğiniz gibi olmaz durum.
Yine çok uzun yazdım sanırım :) iyi forumlar