-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cm101mmxi 2. sırada
yada cem yılmaz cm101mmxi fundamentals yazınca 1. sırada veya türevlerinde
İnancım batıl değil ki, Ümidim kırılgan olsun..
Bipixel
Vicdanın senin kıblendir.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kıdemli SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
57, (%100)
Aslında bu normal çünkü kendine göre kelime türetmişsin ve bu kelimeleri iyi kullanmışsın ayrıca sitenini yerleşimide düzgün olunca siteye giren ziyaretçi seni başka kişilere de önermiştir :).
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknik
-
Ad Soyad
A** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bipixel adlı üyeden alıntı
Aslında bu normal çünkü kendine göre kelime türetmişsin ve bu kelimeleri iyi kullanmışsın ayrıca sitenini yerleşimide düzgün olunca siteye giren ziyaretçi seni başka kişilere de önermiştir :).
Daha infosu cıkmamısken 5k ziyaretçi olmuştu 3 4 tanıtım yazısı verildi toplam 12 link ertesi gun 15k takip eden gün 30 40k şeklinde devam etti
Benim merak ettiğim olay 5 gunluk siteler bu şekilde 2 3 yazı ve linkle bu sıralamalara ulasabilmeleri normal midir?
Bu seo ıvır zıvır işlerinden ekmek yiyen insanlar var kapatıp gitsinler :S
Bu'da ilk değil 3 haftalık site 30k hite ulastı neredeyse sabit 30k diyebilirim 1.5 aylık domain 30k gunluk ve yapılan seyler standart tanıtım yazısı ver ziyaretçi akın etsin olay bu mudur yani bir bilen çıkarda belki bir şeyler yazıp bizi aydınlatır umudu ile açtım konuyu farklı şeyşer yazıldı :s
İnancım batıl değil ki, Ümidim kırılgan olsun..
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
özel bir şirkette müşteri temsilcisiyim
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Şunu söyleyebilirim çok mübarek bir insansınız :) Boşverin nerden geldiğini reklam filan alın para kazanmaya bakın hangi kelimeden geliyosa hit ona ağırlık verin ve onunla ilgili daha çok içerik girin :) bana da dua edin :D :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sales manager
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar konuyu dağıtacak ama kardeşim tutturdu film sitesi istiyo nasılbirsistem kuruyorsun yardımcı olabilecek var mı?
Bu arada başarılar site için :)