Dogukan adlı üyeden alıntı

Doğru bir tespit fakat bu daha büyük yatırımcılar için geçerli biz kendi çapımızda takılan küçük webmasterlarız ayda sizinde 50 bin tl üstü kazanabileceğiniz bir siteniz olsaydı önceliğiniz gelen ziyaretcinizi memnun etmek ve onu kaybetmemek olurdu.


Hocam, bir açıdan haklısınız ancak sence de bariz kaybettiğimiz / hataya düştüğümüz alanlar yok mu:

Örneğin internet girişimciliği amacıyla açılmış ancak sonradan farklı yollara yönelen çok güzel domain sahibi siteler biliyorum. Birkaç ay sonra ya satılıyorlar yada siteyi çöpe çeviren tanıtım yazılarına kurban gidiyorlar.

Aslında bence bizler anadoludaki internet girişimcileri olarak REKLAM VERENLE buluşma sağlayamıyoruz. Reklam ajansları yeni açılmış ve gelecek vaad eden siteleri bulmakta çok geç davranıyorlar.

Ama nasıl yaptıysa Mor Fikirler sahibi Muhammet OK bu işi gerçekten iyi yaptı. Sitenin ilk halini biliyorum. Şimdi o sitenin adını anahtar kelime seçerek açılan yığınla site var... Sadece anasayfada 14 tane banner mevcut.

Tabi başarı sadece banner reklam almak mıdır o da ayrı bir tartışma konusu ancak, arkadaşın birçok kişinin hayalini kurduğu hedefe ulaştığı bir gerçek.