Lei
www.leirap.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bilinçsizce eleştiren üyeleri anlamıyorum.
Arkadaş gayet güzel bir sistem yapmış.
Kullanan kullanıcılar arasında dönüşümlü olarak ziyaret gerçekleştiriliyor ve kullananlar birbirleri arasında ziyaret yapmış oluyor.
Organik veya değil her ziyaret önemlidir bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vay Bee Dedirtiyorsunuz arkadaşlar !!!
bu programi yapan abimiz bizden paramı istedi ? zorlan mı bize kullanın dedi ? bizlere böyle bir hizmet sunmuş isteyen kullanır isteyen kullanmaz. Ama ben şuna kesinlikle eminim. aynı programı bir yabancı yapsaydı öve öve bitiremezdiniz !!! tüm yazılanları a dan z ye kadar okudum, bilmem hiç dikkat ettiniz mi ama herkese bir cevap verdi abimiz !!! insanda biraz utanma olur arkadaşlar; belki Muhammed abimizinde eksikleri olabilir güzel dillen uyarıla bilir tartışıla bilir seviyeli bir şekilde, ve inanıyorum ki o zaman bu programa çok şey katmış olursunuz. ben programı henüz kullanmadım. şimdi indirdim kuracağım. Bu arada bazılar Türk'lükten söz etmiş lakin Türk'lükte büyüğe saygı vardı...
Son olarak Muhammed abi başarılarının devamını diliyorum. Allah Yar Ve Yardımcın Olsun.
Bel Altı Eleştirenlere; Edep Ya Hu !!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hadi hep beraber birbirimizi kandıralım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
Vedat
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam indirme lininden sorun var.düzeltirseniz çok sevinirim.
Ek Olarak: indiren arkadaşlar upload edip linki yazarsa çok sevinirim.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteyi ne için açıyoruz acaba. İnsanlar için açıyoruz. Botları çekiyoruz, Organik hit programları ile girişler yaptırıyoruz. Doğal yollarla biri sitenize gelip içeriklerden istifade etmedikçe ne kadar sözde ziyaretçiniz olursa olsun sizin PR'niz 0 (sıfır)'dır
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
G** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elinize sağlık öncelikle. Bu kadar emek vermişsiniz, en azından bir teşekkür etmek gerekiyor eleştireceksek. Yiğiti öldür hakkını ver.
Daha önce buna benzer bir program kullandım. Organik hit gönderdiği için değil, sıralamada yükselttiğini iddia ettiği için. Çünkü sistem google'a giriyor, anahtar kelimemizden bizi buluyor, sitemize geliyor ve sitede geziyordu. Gayet mantıklı ama benim sitede işe yaramadı.
Yoksa organik hit diyorsunuz, bu bizim için değil Google'da yükselmek için yararlı olabilir. Günde 4-5 tane değil 1 milyon organik hit de gönderseniz, gelenlerin hepsi hedef kitlemden de olsa bana hiç bir kârı dokunmaz. Öyle ya gezilen sitelerin hepsi sırf kredi kazanmak için geziliyor. Ama google'da yükselteceğini iddia ediyorsanız o zaman kullanılır.
Bir de şu var, google bunu anlayamaz diyorsunuz da, linkimize nasıl tıklayıp da geliyor insanlar ? Eğer doğrudan girişle yani "direct" olarak geliyorsa Google şüphelenir bundan. Tabii öyle zannediyorum. Günde 500 hitimiz varsa, programla günde 100 hit çekersek Google şüphelenmeyebilir diyecem de girişler sosyal medyadan mı yansıdı, reklamlardan mı, arama motorlarından mı, genel linklerden mi diye bakar Google.
Direct girişleri az olan bir site (günde 10-15) bu programla günlük 30-40'dan fazla hit çekmemeli. Zaten günlük 30-40 direct hit sıralamada siteyi yükseltmez diye düşünüyorum.
Tekrar ellerinize sağlık, başarılar.