Arkadaşlar themeforest ten king size temasını satın aldım yüklediğimde de sıkıntı yoktu, aynı hostumda 2 domainim var, diğerinde bi sıkıntı oldu bu king size temayı kullandığım site de error log hatası vermeye başladı biranda. veri tabanını komple sildim wordpress ve temayı tekrar yükledim ama admin panelinde de, sitenin ana sayfasında da bu log hataları görünüyor. hatanın verdiği satıra gidiyorum ama hiçbirşey anlamadım. Lütfen yardımcı olurmusunuz :o
Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/pxntttr8/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1036
Warning: error_log() has been disabled for security reasons in /home/pxntttr8/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 1036
Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/pxntttr8/public_html/wp-includes/wp-db.php:1036) in /home/pxntttr8/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 876
sitem: www.türkyapı.com.tr (türkçe karakterler)
Saygılar