Hocam yardığımınız için teşekkür ederim. İlk söylediğinizi yaptım ve şu sorunu aldım; W3 Total Cache Error: some files appear to be missing or out of place. Please re-install plugin or remove ilimal.org/public_html/wp-content/advanced-cache.php.
Bunu nasıl düzelteceğim hocam?
İkinci yöntemide denedim -zaten ANSİ olarak kayıtlıymış- olmadı maalesef. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...
Şuradaki konudanda baktığım zaman temamı bozan eklentinin W3 Total Cache eklentisi olduğunu anladım. Oradakilere uygun bir şekilde tekrar indirip ftpden tekrar attım fakat düzelen bir şey olmadı arkadaşlar. Aksine şimdi ne admin paneline, ne de siteye girebiliyorum. Yardımcı olun lütfen...
Bunu nasıl düzelteceğim hocam?
İkinci yöntemide denedim -zaten ANSİ olarak kayıtlıymış- olmadı maalesef. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim...
Şuradaki konudanda baktığım zaman temamı bozan eklentinin W3 Total Cache eklentisi olduğunu anladım. Oradakilere uygun bir şekilde tekrar indirip ftpden tekrar attım fakat düzelen bir şey olmadı arkadaşlar. Aksine şimdi ne admin paneline, ne de siteye girebiliyorum. Yardımcı olun lütfen...
1 -http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/
Dosyasını indir
2- w3-total-cache/wp-content/ dosyasının içindeki
advanced-cache.php ve db.php dosyaları ana dizindeki wp-content dosyasının içine al. ve yazma izni ver. öyle deneyiver.
Yine olmaz ise w3-total-cache/wp-content/ dosyasındaki yukarıda belirttiğim 2 dosyayı silip denersin.