webhost adlı üyeden alıntı

1 -http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/

Dosyasını indir

2- w3-total-cache/wp-content/ dosyasının içindeki

advanced-cache.php ve db.php dosyaları ana dizindeki wp-content dosyasının içine al. ve yazma izni ver. öyle deneyiver.

Yine olmaz ise w3-total-cache/wp-content/ dosyasındaki yukarıda belirttiğim 2 dosyayı silip denersin.

Hocam iki yöntemide yaptım fakat düzelen bir şey olmadı ya.. Admin panele hala giremiyorum maalesef.

Metin adlı üyeden alıntı

PMA'ya kayıtlı içeriklerin hangi karakter grubuyla kaydedildiğini kontrol etmelisiniz.

Sonrasında ilgili tema sayfalarını Notepad++ gibi bir editörle açıp UTF-8 BOM'suz olarak seçebilirsiniz.

Sonrasında ise karakter grubunu ISO veya Windows dillerinden değil, Türkçe Latin veya UTF-8 yapabilirsiniz.

(Bunları yapmadan önce PMA'da herhangi bir karakter grubu değişikliği yapıp yapmadığınızı kontrol ettikten sonra gerçekleştirmelisiniz.)

Hocam tam olarak ne dediğinizi anlayamadım fakat KobraFighter arkadaşın dediği yöntem ile yakın bir şey söylemiş olmalısınız. Kusuruma bakmayın uzun süredir uğraşamıyorum site işleri ile bazı terimlere yabancı kaldım. Biraz daha açarsanız çok sevinirim.

KobraFighterTR adlı üyeden alıntı

burayı

böyle değiştirir misiniz header.php den?

ayrıca .htaccess dosyasını yedek var ise yedekteki ile değiştirin(url yapısı için)

Hocam çok teşekkür ederim bu yöntemi uyguladım karakter sorunu kalktı ve linkler düzeldi. Fakat hala admin panele giremiyorum. Admin panel sorununu nasıl düzelteceğim arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim...