Hepgel
bilgisayar elektrik elektronik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selam sayın arkadaşlar konu açmadım çünkü, açılacak konu başlığını google den gelip buraya geldim :)
3 gün sonrası daha sonrası ilk sitem yetersiz içerikten kabul edilmedi haklılarda elbet site boş sayılırdı.
ancak başka site ekledim 3 gün geçti aradan ve sonuç
Sayın Kullanıcımız,
Karşılama e-postamızda belirttiğimiz gibi, AdSense kodunu sitelerinize yerleştirmenizin ardından AdSense başvurunuz üzerinde ikinci bir inceleme gerçekleştiriyoruz. Bu incelemenin sonucunda, aşağıda belirtilen ihlaller nedeniyle hesabınızı onaylamadık:
Sorunlar:
- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil
bunun neresinde var sorun anlamadım sitenin hit normal iyi derecede ve kural dışı olacak fazla bir konuda yok yani çok saçma bir olay anlamadım gitti ne yapmam gerekli bir pif noktası varmıdır arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim
Selamlar
Hepgel
bilgisayar elektrik elektronik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Selam arkadaşlar durum böyledi ancak arkadaşlar haklı olduğumu biliyorum ve goole' ye itiraz bildirimi yolladım durumumuda açık ve net olarak dürüstçe dile getirdim ve bugun baktım ve adresim onaylandı e postaya şu geldi
Tebrikler!
Google AdSense başvurunuz tamamen onaylandı. Birkaç saat içinde, etkin reklamlar görmeye başlayacaksınız. Yeni bir AdSense yayıncısı olarak tüm bilmeniz gerekenleri ayrıntılarıyla öğrenmek istiyorsanız, AdSense Akademisi'ni ziyaret edin:
şükürler olsun ki, hak yerini kısaca adelet yerini buldu yoksa hakkımı onlara helal etmicektim bildirmemin amacı haklı iseniz hakkınızı arayınız arkadaşlar saygılarımla teşekkürler :)
Selamlar
ReCo
www.recepbaglar.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hocam pr değerin varsa alıyor bende öyle oldu aynı mail banada geldi fakat şubat güncellemesnden sonra kabul ettiler 2. onayı bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Bilgisayar Tek. Serv.
-
-
Ad Soyad
i** ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
siteniz reklam çöplüğü diyebilirim içeriğiniz iyi fakat reklamlardan dolayı soğudum siteeden
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Bu uyarıyı aldıysan o siteden adsense alamazsın. İstediğin kadar yöntem dene. Baskasının adına baska siteyle basvur sansını dene.