lostyazilim

2 Tane eklenti yazacağım fakat sizce satılır mı ?

27 Mesajlar 3.181 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

Hevesinizi kırmak istemem, ama yorum istediğiniz için yazıyorum ki ben de satın almazdım.
Mesela ben bundan üç ay önce bir link aldım; telefonumun takvimine kaydettim, haber geldiğinde sileceğim, telefon zaten elimin altında, ve takvime kaydetmek de oldukça kolay.
Birinci eklentiye gelecek olursak, Bu eklentiyi kullanmak için site sahibinin sürekli online, ya da ücretli bir eleman çalıştırması gerekecek ki bu da oldukça zor, zaten web host satan siteler gibi yerlerde canlı chat var.
Ama benim gibi düşünmeyen çok sayıda insan da vardır, kesinlikle umudunuzu kırmak değil amacım. İyi çalışmalar

@Almina Tabi ki de hocam amacım fikirlerinizi almak :). Mantıklı bir düşünce tarzınız var fakat her zaman telefonunuza kaydedemiyorsunuz reklamları bende denedim daha önceden :). Hem hatırlatma yapıyor size 1 hafta kala aslında diyeceksiniz ki telefonda yapıyor :). Fikrinizi açık bir şekilde beyan ettiğiniz için teşekkür ederim :).

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!
wmaraci
reklam

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

Bipixel adlı üyeden alıntı

@Almina Tabi ki de hocam amacım fikirlerinizi almak :). Mantıklı bir düşünce tarzınız var fakat her zaman telefonunuza kaydedemiyorsunuz reklamları bende denedim daha önceden :). Hem hatırlatma yapıyor size 1 hafta kala aslında diyeceksiniz ki telefonda yapıyor :). Fikrinizi açık bir şekilde beyan ettiğiniz için teşekkür ederim :).

Rica ederim :) Amacım destek olmak valla, köstek olmak değil :)
Şaka bi yana, ben sizin yerinizde olsam şöyle bişey yapabilirim: eklentiyi basit bir şekilde oluşturur, ücretsiz dağıtır, ilgiye bakarım. Eğer gerçekten ilgi görüyorsa, o zaman geliştirir, ücretli satarım, Microsoft bile bunu yapıyor, bence siz de benzer bir şey yapabilirsiniz :)
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)

Rica ederim :) Amacım destek olmak valla, köstek olmak değil :)
Şaka bi yana, ben sizin yerinizde olsam şöyle bişey yapabilirim: eklentiyi basit bir şekilde oluşturur, ücretsiz dağıtır, ilgiye bakarım. Eğer gerçekten ilgi görüyorsa, o zaman geliştirir, ücretli satarım, Microsoft bile bunu yapıyor, bence siz de benzer bir şey yapabilirsiniz :)

Görüşünüzü değerlendireceğim :).

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

Bipixel adlı üyeden alıntı

Görüşünüzü değerlendireceğim :).

Kolay gelsin, inşallah amacınızda başarılı olursunuz; hatta eklentiyi oluşturduğunuzda, bana eklentiyi tanıtan bir PM gönderirseniz, eklenti ismi ile birlikte, teknoloji sitemde tanıtırım, ama link vermem onu da ekleyeyim :)
İyi çalışmalar
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)

Kolay gelsin, inşallah amacınızda başarılı olursunuz; hatta eklentiyi oluşturduğunuzda, bana eklentiyi tanıtan bir PM gönderirseniz, eklenti ismi ile birlikte, teknoloji sitemde tanıtırım, ama link vermem onu da ekleyeyim :)
İyi çalışmalar

Teşekkür ederim :).

cagri cagri Bu kez olacak! Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Oyuncu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** A**
  • Mesajlar 801
  • Beğeniler 300 / 291
  • Ticaret 39, (%100)
İkinci eklentiyi daha işlevsel hale getirebilirsen ben alırım kardeşim. Bu bana ve bir çok blog yazarına lazım olan bir eklenti.
Bipixel

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)

Çağrı adlı üyeden alıntı

İkinci eklentiyi daha işlevsel hale getirebilirsen ben alırım kardeşim. Bu bana ve bir çok blog yazarına lazım olan bir eklenti.

Ayıp ediyorsun abim ya başladım da yazmaya daha taslak olarak duruyor :).

Geliştirmek lazım yani :).

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al