Merhabalar, adwords ün yararı hit artışını sağlar ama kalıcı olmaz sonuçta bir inşaat firması ve yaptığı projeler 1-2 senelik bazından düşünebiliriz. Adwords şu yönden kullanılabilinir, yeni Projeye başlar ve daire satışlarında reklam verilebilinir genellikle adw bu şekilde kullanılır.
Adwords giderini siz belirlersiniz, kelime bazlı TBM sistemi vardır her anahtarda (kelimede) farklı TBM göstermektedir.
Her halükarda uzmanlardan yardım almanız gerekiyor benim tavsiyelerim bakınız.
Adwords giderini siz belirlersiniz, kelime bazlı TBM sistemi vardır her anahtarda (kelimede) farklı TBM göstermektedir.
Her halükarda uzmanlardan yardım almanız gerekiyor benim tavsiyelerim bakınız.
Daira satışı değilde yapılan iş imalat ve dekorasyon üzerine olacak yani her türlü dekorasyon ve yapım işleri tavsiye edeceğiniz firma var mı adwords için yardım sağlayacak işletmelere ön ayak olup iş yapan bir firma ?
Aylık max. 100-150TL gibi ufak bir bütçe ile kelime bazlı çok güzel reklam yapabilirsiniz. Fakat görsel reklam için 1000TL civarı harcamanız gerekir.
Anladım hocam peki bir sorum olsun 10 kelimeye hergün çıkması için aylık ne kadar bir ücret gerekir tahmin yürütebiliyormusunuz yada bilginiz var mı ? Görsel reklam değilde google aramalarını baz alırsak..