Merhaba arkadaşlar son yazılım projemi sizlere görsel olarak göstermek istiyorum ve bilgi almak istiyorum umarım telif hakkı sorunu yoktur o kadar emek verdim :)
İlk Olarak Programdan Giriş Görüntüsü:
Sistemimiz üyelik sistemli çalışacaktır. Öncelikle projeyi anlatıyorum, proje bir online sinema projesidir. Klasik film izleme sitelerinden değil biletli, süreli ve sınırlı giriş yapıla bilen odaları vardır. Toplamda 8 oda bulunmaktadır (Arttırılabilir) ve her oda hergün farklı bir film oynayacaktır. Odalar rastgele olarak seanslara ayrılacaktır. Örnek: 12.00 - 14.30, 16.30 - 19.00 gibi. Ve sistemde bir Popcorn ayrıcalığı vardır (bir nevi premium).
İkinci olarak Odalar:
Afişte ki resim örnek olarak eklenmiştir. Her film odası'na 100 kişi girebilmektedir. Film hakkında imdb bilgilerini otomatik olarak alabiliyorsunuz (ancak popcorn satın almanız gerekiyor :) )
Canlı Destek Robotumuz (Garson):
Takıldığınız yerde size yardımcı olacak bir robot destek sistemi hazırladım. Bu sayede olay biraz daha eğlenceli hâl alacak diye umuyorum :)
Hesap Ayarları:
CineMAN hesabınızı bu alanda rahatça düzenleyebilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz.
Sohbet (Genel):
Film'den sıkılıp biraz da sohbet etmek isteyenlen için oluşturulmuş bölümdür. Chatbox'ın CSS'ini rastgele salladım ondan biraz kötü görünüyor düzeltecem onuda :)
Evet arkadaşlar, genel olarak kabaca son projemi sizlere tanıttım umarım beğenmişsinizdir. Olumlu / Olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...