-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Google sizin resimlerinizi botları engellemediğiniz sürece FTP üzerinden her şekilde indexler, bu yüzden diyorum ki orjinal görsellerin olduğu klasörü disallow komutuyla (verdiğim makale linkinde mevcut anlatım) engellersiniz, demo tarzı bir yazıyla küçük ebatlı resimleri thumbnail halinde google indexlesin diye başka klasörde aynı yazı içerisinde kullanırsınız, 2 kat masraf olacak evet, ama materyalleri kurtarmış olacaksınız ;)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
bana kalırsa hit sayacının görmesi veya görmemesi bir şeyi değiştirmez. tıklandığı an olay bitmiştir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
googlenin amacı hit düşürmek değil resimden hit alıp para kazananların önünü kesmek bundan sonra web aramasından para kazanılacak
b244
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Düzenlemenin resimlerden gelen hitleri azaltmaya yönelik olduğu doğrudur. Birde şurdan bakın sitenize eklediğiniz resimler başkaları tarafından kopyalanması dağıtılması google eliyle olacak. Siz bir resim oluşturup sitenize koyduğunuz anda telif hakkı belirtseniz dahi google uydurukdan bu görselin telif hakkı olabilir uyarısıyla telif hakınızı çiğniyecek paylaşmaya kopyalatmaya devam edecek. sitenize ziyaretci göndermeden görsellerinizi sömürtecek. Birkaç site açıp google telifli resimlerimi kopyalatıyor diye googleye dava açmak iyi fikir olabilir :))