Vakiy kaybı olan nokta şu webmasterlar için hizmet mi sunucaksın wm aracı var . Sayaç hizmetimi sunucaksın bir ton var, Forum mu kurucaksın istemediğin kadar demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.Bunun yerine başka projelere yoğunlaşma sana daha çok yararlı olur düşüncesindeyim.He ama illa açıcam diyorsanda Allah yar ve yardımcın olsun.
projemin ne olduğunu belirtmemiştim hocam vakit kaybı diyerek bir ön yargıyla çıkmanız hoş değil. Dediklerinizi hayat gayesi olarak çoktan benimsedim tekrar hatırlattığınız için teşekkürler :)
özenti veya değil bu çok önemli değil. önemli olan bu çalışmaya sizin yeteri kadar emek vermeniz ve bunun sonucunda isminizle bir yere gelmenizdir.
proje nin kelime anlamı yapım halinde,yapımına başlamamış gibi bir şey. wmprojesi şeklinde olduğunda da fazla bir ışık veren isim olmuyor bence.
proje nin kelime anlamı yapım halinde,yapımına başlamamış gibi bir şey. wmprojesi şeklinde olduğunda da fazla bir ışık veren isim olmuyor bence.
alanadı değiştirilebilir tarafımca . şuanlık düşüncemi teyit etmek için açtım bu konuyu biraz daha ar-ge yaptıktan sonra Beyin fırtınası yerinde bolca tartışacağız hocam dediklerinizde haklısınız bi bakıma ilginiz için teşekkürederim .