projemin ne olduğunu belirtmemiştim hocam vakit kaybı diyerek bir ön yargıyla çıkmanız hoş değil. Dediklerinizi hayat gayesi olarak çoktan benimsedim tekrar hatırlattığınız için teşekkürler :)
alanadı değiştirilebilir tarafımca . şuanlık düşüncemi teyit etmek için açtım bu konuyu biraz daha ar-ge yaptıktan sonra Beyin fırtınası yerinde bolca tartışacağız hocam dediklerinizde haklısınız bi bakıma ilginiz için teşekkürederim .
alanadı değiştirilebilir tarafımca . şuanlık düşüncemi teyit etmek için açtım bu konuyu biraz daha ar-ge yaptıktan sonra Beyin fırtınası yerinde bolca tartışacağız hocam dediklerinizde haklısınız bi bakıma ilginiz için teşekkürederim .
Yok sakın yanlış anlama beni ben sadece senin yapabileceğin şeylere karşı uyarmak için onu söyledim çünkü forumlarda görüyorsundur webmaster araçları diye ya warez bir script , ya da webmaster forumu veya blog kurup önümüze getiriyorlar.Bunlar dışında birşeyse kesinlike adında wm veya webmaster geçmesin farklı bir kelime seçki projenle özgünleşsin ( örnek : metrica webmaster ile alakası bile gerek türkçede gerek ruscada yada woopra sayaç hizmeti verir ama ismi özgündür ;) umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir :)