Selamlar öncelikle arkadaşlar 2 gün evvel bu modemi aldım bir müşteriye ancak ilk defa böyle bir sıkıntı ile karşılaşıyorum nedir bu sıkıntı başlayalım

modemin markası başlıktada belirttiğim gibi

Air 4240 - 54Mbps Kablosuz 4-port AP AirTies

Görevi kablolu ağları kablosuza çeviriyor ve ayrıca yine kablolu olarak 4 port çıkış sağlıyor

arkadaşlar 2 gün önce aldım dün sabah'a kadar uğraştım ettim ancak çezemedim sorun modemin arayüzüne giriyorum örneğin 192.168.2.254 sonrası dhcp sunucusunu etkinleştiriyorum böyle bilgiler aldım sonrası ise,

örneğin leptopta denedim bağlantı sınırlı erişimi veriyor yani resmen kafam gitti arkadaşlar bağlanmıyor bağlanıyor ama internet erişimi yok ancak şu varki,

baya kurcaladım ama aynı ayarlar doğrultusunda bir kez bağlanmayı başardım haliyle ozamanda bu defa ip ile arayüze girmedi mahlumki şifre belirlememiştim sadece test yapıyordum çünkü bunu müşterinin evinde yapamayınca evimde denemeyi uygun gördüm

Sayın arkadaşlar bu modem ayarlarından anlayan varsa lütfen yardımlarını esirgemesin kafam çatladı o kadar araştırma yaptım çözüm bulamadım nerden girdim bu işede pişman oldum neyse arkadaşlar umarım bilen vardır. bu modemi kullanmayı varsa lütfen ulaşsın bana

bu msn adresinden olabilir.

servertanitimi@hotmail.com

Şimdiden teşekkür ederim

Örnek bu Modem Upload ettim