lostyazilim
tr.link

Tvde Yayınlanan Belgeselleri İnternet Sitesinde Yayınlamak Bir Sorun Olur mu ?

13 Mesajlar 2.090 Okunma
lstbozum
tr.link

HasanEksi HasanEksi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba arkadaşlar bir teknoloji bloguna sahibim ve National Geographic ve Discovery channel benzeri sitelerde yayınlanan ve blogumun kategorileri ile ilgili olan belgeselleri sitemde yayınlamak istiyorum.

Videoları Youtube Yükleyeceğim.Üzerinde 15-20 dakikada beliren Site reklamı olacak.

Size sorum bu tür belgeselleri kendi blogum üzerinde yayınlamam Google amca tarafından nasıl karşılanır ?

İleride Google Adnse Başvurusu yaparsam engel olur mu ? Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler..

wmaraci
reklam

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)
Engel olabilir, malesef. Yapımcı firmaların telif haklarını çiğnemiş olacaksın çünkü.
mimarcan

kişi bu mesajı beğendi.

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)
Google'dan daha çok yayıncı kuruluşlar ile başın belaya girer. Film gibi, belgeseller de telif hakkı kapsamındadır.

Ben sana bu işe hiç bulaşmamanı söylerim.
AhmetOztasci

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)
Çok teşekkürler hocam en iyisi de sizin dediğiniz gibi bulaşmamak peki başka tavsiyeniz varmı teknoloji sitesi için neler yapıla bilir ?

wmaraci
wmaraci

Painlover Painlover WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 11 / 37
  • Ticaret 2, (%100)
Telif hakkından dolayı sıkıntı olma olasılığı çok yüksek hiç başlama derim.

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

Teknoloji Hocam adlı üyeden alıntı

Çok teşekkürler hocam en iyisi de sizin dediğiniz gibi bulaşmamak peki başka tavsiyeniz varmı teknoloji sitesi için neler yapıla bilir ?

Hocam blogunu inceledimde, zaten gerekli olan kategorilerin hepsi var, ek olaraktan blogger kategoriside eklemişsin, şimdi o kategorileri doldurmaya bak bence.

boş çuval dik durmaz

Kaplan Kaplan ahmetkaplan.net Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek User Interface Designer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1084
  • Beğeniler 304 / 530
  • Ticaret 4, (%100)
Benim görüşüm her zaman geniş kapsamlı bir teknoloji bloğunuz varsa eğer yenilik yapmak yerine öncelik ile bulunan şeklinin, kategorilerinin içeriğini doyurmaktır. Belirli bir doygunluğa ulaştığı zaman zaten sizden yenilik isteyecektir.

• Üyelik 22.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 11 / 37
  • Ticaret 2, (%100)

Teknoloji Hocam adlı üyeden alıntı

Sitenizi beğenerek takip ediyorum. Kendi kullandığınız veya çevrenizde kullanılan elektronik ürünler ile haftada 1-2 tane inceleme videosu hazırlayabilirsiniz.

• Üyelik 12.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bursa
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 608
  • Beğeniler 85 / 113
  • Ticaret 5, (%100)

Painlover adlı üyeden alıntı

Sitenizi beğenerek takip ediyorum. Kendi kullandığınız veya çevrenizde kullanılan elektronik ürünler ile haftada 1-2 tane inceleme videosu hazırlayabilirsiniz.

Hocam maddi durumum el vermiyor.Host domin hepsini saolsun sponsor abilerim karşıladı.Belki görmüşsünüzdür yetersizlikten inceleme videosu çekemiyorum.Aslında iyi bir kameram olsa İnceleyeceğim bir çok ürün bula bilirim.Fakat başkasından da ekipman alarak sorumluluk kabul etmek istemiyorum.

Evde bir kamera var ama piranha tablet için çektiğim inceleme videosunda da görmüşsünüzdür oldukça yetersiz kalıyor. Yorumlarınız için çok teşekkürler bu arada ;)

Ek Olarak:

Kaplan adlı üyeden alıntı

Benim görüşüm her zaman geniş kapsamlı bir teknoloji bloğunuz varsa eğer yenilik yapmak yerine öncelik ile bulunan şeklinin, kategorilerinin içeriğini doyurmaktır. Belirli bir doygunluğa ulaştığı zaman zaten sizden yenilik isteyecektir.

Evet hocam bunu düşüneceğim kategori olarak yeterliyim fakat içerik bakımından doldurmak gereke bilir.Peki hocam mesela şimdi blogger kategorisi için zaten bir çok site yazı yayınlıyor benim de yazacağım konular 3 aşağı 5 yukarı benzer olacaktır.Bu durum sizce nasıl bir şey ? Birde echo portal teması bitmesini bekliyorum.Gerçekten çok güzel bir tema olacak hemen ona geçip tüm eksiklikleri gidereceğim

Ek Olarak:

Kreasyon adlı üyeden alıntı

Hocam blogunu inceledimde, zaten gerekli olan kategorilerin hepsi var, ek olaraktan blogger kategoriside eklemişsin, şimdi o kategorileri doldurmaya bak bence.

Çok saoalun abilerim kardeşlerim gerçekten kategorileri doldurmaya yoğunluk göstereceğim tavsiyeleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkürler....

• Üyelik 22.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 11 / 37
  • Ticaret 2, (%100)
Rica ederim umarım herşey planladığın gibi olur.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al