sUstundag adlı üyeden alıntı

Kardeş Buhari'den bir hadisi olduğu gibi sitene koyarsan zaten kimse anlamaz orada mühim olan Türkçe meali ki o da emek demek eğer sen Buhari'den hadisi kendince yorumlayacak isen sorun yok ama diğer yorumu koyacaksan iş değişir? [değişmez diyen?]
Ve bu arada her şey tektir binlerce webmaster sitesi var hepsi seo'dan bahsediyor, hepsi WP bilgileri, vb, vb, vb veriyor. Bunlar aslında aynı bilgiyi kendilerince anlatıyorlar. [ Seo da hassas bir konu yarın bir webmaster sitesi kurum hassas konu ve içerikler aynı diye sokayım botu indireyim bu siteyi? ]

Sevgili Arkadaşım, bende şunu demek istiyorum:) ben bir konuyu okudum ve anladığımı kendimce yazdım. Fakat şu bir gerçek ki benim yazdığı okuyan bir kişi daha önce okuyup anladığımı yazdığım konuyu görünce şunu diyecektir. Tamama bu iki konu aynı değil fakat belli ki bu yazar bu konuyu okuyarak anladığını yazmış . İşte benim sorun şu benim anladığımı yazmam telif hakkına girer mi ? iki yazının benzerlik oranı yüzde kaç olur ise bu telif hakkına girer?