modhacker adlı üyeden alıntı

Bu kod ile türkçeleştirme sorunu çözüldü hocam sağolun. Zaman fonksiyonu da çok işime yaradı. Yine bi iki sıkıntı var, vaktiniz varsa bakarsanız çok güzel olur, sağolun :)

[*]Video kodları ve videolar veritabanına kaydolurken uçuyor, ekrana yazdırdığımda görünen videolar veritabanına girince kayboluyor hocam.
    [*]2 form tanımla post metoduyla veriyi gönder demişsiniz, post metoduyla form kullanmadan değişken yada array'ı nasıl gönderebilirim?

Üzerinde çalıştığım site imzamdaki site, ben bunu öğrenmek amaçlı yazıyorum, asıl istediğim bir video sitesinin içini doldurmak, bunu yaptıktan sonra ona göre düzenliycem.

Edit: Form gönderme olayını biraz daha araştırdım ve kodu buldum . Amacım bir keyword sitesi olan ubersuggest.org'dan keyworleri çekmek. Kaynağına baktığımda post methoduyla üç değişken gönderildiğinde sonuçları veriyor, ama ben aşşağıdaki server içinde çalıştırdığım kodla ordan sonuç alamadım, neden olabilir.

Devam et!

Evet wordpress admin girişi yapılmadan embed kodu girilmesini yasaklıyor şöyle yapabilirsin onuda eklerken eklenen en son id noyu alıp update etmek
onuda $ensonid=mysql_insert_id(); ile yapabilirsin. .
Amacın başka siteye post edip kendi sitende göstermek ise onuda curl ile yapabilirsin curl fonksiyonlarına iyi bak nette post atma diye bak takıldığın yer olursa ara sıra bakarım