-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Mobil ve Web Geliştirme
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
İmzandaki domain kayıtlı görünmüyor. Tarayıcılarında cache (çerez) kalmış olabilir.
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam imzada ki site ise wm aracı analizinde de kayıtlı değil olarak gösteriyor :) Galiba dmoz kabul edilmemiş siten :) Bence biraz daha araştır
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
editör aynen şunu dedi ben siteni onayladım fakat tarih sıralaması var dedi senden önce başvuru yapanları bitirmeden seninki gözükmez ama onaylı dedi adult film sitelerini eklemeye çalışanlar var dedi buda bize ve size zaman kaybettiriyor dedi :) yani bütün suçlu biziz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bir dizin sitesi sahibi olarak bende onaylama konusunda çok vakit kaybediyorumbu abudik gubudik siteler yüzünden...
Kopya haber-spor siteleri
Sağında solunda tahrik edici reklamlar bulunan siteler
xxx ilaçları satış ortaklığında bulunan siteler
Chat siteleri
Birbirinden farksız flash oyun siteleri
Arada warez
Şükür adult başvuru olmadı henüz.
Ad soyad kısmınına nick/anahtar kelime firma ismi bilmen neyi yazanmı dersin yani tersine zorlayanlar çok,haliyle bunlar güzel sitelerin zaman zaman gözden kaçmasına ve geç onaylanmasına sebep olabiliyor.
Neden TürkNet'li Olmalıyım>>> https://birurl.com/5nHED
Ulusoy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ikinci sorumsa şu; mozillada kullandığım bir eklentide bir sitem dmoza kayıtlı gözüküyor fakat uygun kategorileri aradığım halde sitemi bulamıyorum ayrıca dmoz aramalarındada çıkmıyor.Başka bir sitede sorgulattım buradada var gözüküyor.Sitemin hangi kategoriye eklendiğini nasıl bulabilirim?
Siteniz daha önce onaylanmış ve sonra kaldırılmış.Bu yüzden arama yaptığınızda çıkar.Ama kategoride görünmez.