Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz bu aralar forumlarda google kafayı yedi google sapıttı vsvs konularını araştıranlar okuyor bende yapılan yorumlara okurken aklıma şubat 2012′de Rahmi Vidinlioğlu abimizin videosu aklıma geldi bidaha dinledim söylediklerini baktımki aynı olaylar ve dikkatimi çeken bir şeyde ay oldu o zamanda şubattı şimdide şubat Rahmi abimizin dediği gibi google sanırım adwords gelirleri düştüğü için bu taktikleri uygulamaya başladı önce 100TL lik bedava kupon dağıtıp 20tl para vermeden kullanamazsınız yöntemini denedi baktı olmadı google de benimde sık karşılaştığım backlink kastığın halde ne düşüş nede çıkış olduğunu görüyoruz sanırım backlinkleri görüyorum ama takmıyorum dedi neyse sözü fazla uzatmadan sizi Rahmi abimizin videosuyla başbaşa bırakıyorum.

Video :

kısaca özetlemek gerekirse her sene firmalar adwords yönelsin diye uygulanan politika backlinkleri görüyor ama %3 5 işlem yaptırıyor buda kendi deneyimim 15 günlük bir deneyim seo hiç biz zaman kesin konuşulmaz o yüzden yorumları ona göre yapalım iyi çalışmalar.

Yazan : Barış Ay
Site : www.barisay.com.tr