-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Kendime güzel bir site satın almayı düşünüyordum. Dizi - Film sitesi veya oyun sitesi düşünüyordum. Forumda 7 tane konuya mesaj yazdım ama kimse sitesini bana pm olarak göndermedi. Bende mi yanlışlık var yoksa konuları açanlarda mı anlayamadım. Acaba konuları açanlar gerçekten sitelerini satıyor mu?
imza yok...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
genellikle hepsi üye olup konusunu açık gidiyor aynı konunun başlığını google'da aratıp bakarkan takıldıkları siteden onlara ulaşabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gereği yok. satan kişi haberdar olmalı. iki gündür ahber bekliyorum cevap yok. ben de açtım 3-4 tane webmaster sitesine konularımı ama hergün kontrol ediyorum. böyle olmaması gerek. konuyu açıp giden kişi zaten sitesini satmaya karar vermemiş demektir!..
imza yok...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bu sorun konuyu açan kişilerin sorumsuzluklarundan kaynaklanmakta.Konularını takip etmeliler.
Sizde sorun yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Bankacılık & Finans
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
tok satıcı hepsi herhalde :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
foruma girmiyolarki açtığı konuya baksın sorumsuzlar ..
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Reklam
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yaşa bakarak webmasterları sınıflandırma yanlış olur. Site Alım/Satım işine gelince alınacak sitelerin ücreti fazladır. Bunlar tabiki 15/16 yaşında dediğiniz kişiler içindir ve çoğu öğrencidir ve zevk için bu işi yapıyorlar. Yani bu kişilerin Web Sitesi üzerinden para kazanmak gibi amaçları olmadığından Forumlarda Site Satışı pek olmuyor
Yaşıda ilerlemiş insanlar Profesyonel site yapmayı bildikleri için satın almak yerine kendileri proje üretiyor ve yapıyor
Bende Sitelerimi satışa çıkarıyorum fakat alıcı bulamıyorum. bu yüzden konularıma çok geç bakıyorum. Yinede konu açıp forumu terketmiyorum ;)