Sylar adlı üyeden alıntı

Ya bence sitemap yani site haritası ekle belkide robots.txt ye falan ulaşamıyor da olabilir googlebot. Siten hiç kapalı kaldığı falan oldumu bir süre erişemediğindede indexi kaldırabiliyor.

Hocam siteme ulaşılamadığı bir an olmadı. sitemap te devamlı güncelliyorum.

duzceli81 adlı üyeden alıntı

Son günlerde herhangi bir backlink paketi vs. satın aldınız mı?

yok hocam en son 3-5 ay önce almış olmam lazım o da öyle ahım şahım bir paket değildi.

parakazan adlı üyeden alıntı

Hocam eğer son zamanlarda toplu backlink alımı yaptıysanız, bunun yüzünden google sitenizi cezalandırmış olabilir. Bunu da disavow link aracı ve bol bol orjinal içerik ekleyerek düzeltebilirsiniz.

Eğer hiçbir backlink işine girmediğiniz halde bu durumla karşılaştıysanız 1 ay gibi bir süre bekleyin siteniz tekrar indexlenir. Benim siteme de bir ara böyle olmuştu. 1 ay gibi bir sürede Google kendiliğinden düzeltti.

Kısacası herşey zamana bakıyor usta. Sakın Adwords'e parayla reklam vermeyin. Reklamla düzelmez. Dediklerimi yapın ve birazda zaman bırakın.

hocam zaten bir aydır aynı durumdayım düzelir diye bekledim ama bir değişiklik yok o yüzden sizlere danışmak istedim.

Ek Olarak: Arkadaşlar sorunum hala devam ediyor lütfen yardımcı olabilecek kimse yok mu her yolu deniyorum ama nafile.