ummur adlı üyeden alıntı

Hocam sıra bulucuya adamların adlarını yazın... Birde işleri olduğunu söyledikleri Google Optimizasyon kelimesinde sorgulatarak bakın isterseniz. Bunu yapabilen biri kendinden başlamaz mı? Terzi sökük, kel ilaç der uyarırım. Ben iddiayı dahada büyüyeyim benim istediğim yoğunluğu yüksek iki kelimede beni 1 yıl tutacağını garanti etsin (3 yada 9 değil) ben 1.000 TL vermeye hazır ve nazırım. Ama öyle bir dünya yok emin olun :)


Yok hocam size bu konuda katılmıyorum.. Öyle firmalar biliyorum ki hizmet verdikleri alanlarda gerçekten kaliteliler ama kendi siteleri verdikleri hizmetler konusunda çok önde değil....

tsunami adlı üyeden alıntı

hocam firmaları izmirde sözleşme biraz zor. ayrıca imzalasakda adam kayıplara karışsa 2 gun sonra mahkemeye bile versen birşey çıkmaz ki 150 tl için uğraşmaz kimsede :)


Hocam telde bunları söylersen zaten ne oldukları ortaya çıkar... Ayrıca madem ciddi düşünüyosun 150 tl için uğraşmaya değmez diyorsun ama biz hep böyle diye diye bu adamlar bu kadar götürdü ve ortalıkta ************** çoğaldı... Biz hakkımızı aramayıp boşverdiğimiz için..
Sözün sizi arayan iletişime geçen firmaya değil bilmem etmem ben genel konuşuyorum yanlış anlaşılmasın....