lostyazilim
tr.link

Hangisi SEO için daha mantıklı?

5 Mesajlar 910 Okunma
lstbozum
tr.link

arslankerim arslankerim Dijital İşler Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Dijital İşler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 13 / 54
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar sitemde makale.siteismi.com mu şeklinde subdomain mi kurmalıyım yoksa siteismi.com/makaleler diye ayrı bir sayfa mı açmalıyım? Sizce hangisi seo için daha mantıklı?

Tabi seo önemli ama ziyaretçiler içinde geçerli tabi.Önerilerinizi alabilir miyim bu konuda?

www.stratejiksozluk.com
wmaraci
reklam

Vtcam Vtcam Developer Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** S**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 359 / 358
  • Ticaret 77, (%100)
Dostum bence siteismi.com/makaleler daha iyi olacaktır.
Google subdomainleri ayrı siteyi ayrı değerlendiriyor.
Bu yüzden 2. seçenek daha iyi olacaktır.
Yine de araştır emin değilim.

• Üyelik 02.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Dijital İşler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 13 / 54
  • Ticaret 1, (%100)

Vtcam adlı üyeden alıntı

Dostum bence siteismi.com/makaleler daha iyi olacaktır.
Google subdomainleri ayrı siteyi ayrı değerlendiriyor.
Bu yüzden 2. seçenek daha iyi olacaktır.
Yine de araştır emin değilim.

Teşekkür ederim yorum için.Bu konuda bilgili başka arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum.

www.stratejiksozluk.com

SeoAmo SeoAmo Seo uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 11.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** H**
  • Mesajlar 162
  • Beğeniler 79 / 25
  • Ticaret 6, (%100)
Subdomain açarak kendini çok yorarsın. Siteni kategorilere ayırıp, Her bir kategori için ayrı ayrı SEO çalışması yaparsanız site popülerliği arama motorlarında daha fazla olur.
Subdomain açarak ta başarılı olursunuz fakat her bir subdomain için vakit harcamak gerekiyor. Ekibin varsa subdomain açarak ilerle, ekibin yoksa ve yalnızsan en mantıklısı bir site üzerinden ilerlemektir.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Dijital İşler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 13 / 54
  • Ticaret 1, (%100)

SeoAmo adlı üyeden alıntı

Subdomain açarak kendini çok yorarsın. Siteni kategorilere ayırıp, Her bir kategori için ayrı ayrı SEO çalışması yaparsanız site popülerliği arama motorlarında daha fazla olur.
Subdomain açarak ta başarılı olursunuz fakat her bir subdomain için vakit harcamak gerekiyor. Ekibin varsa subdomain açarak ilerle, ekibin yoksa ve yalnızsan en mantıklısı bir site üzerinden ilerlemektir.

Hocam site firma rehberi sitesi.Firmaların telefon num. ve bilgileri yer alıyor.Ama firmaların yaptığı işler hakkında makaleler yazmak istiyorum.Bunun için subdomain mi açmalıyım yoksa siteismi.com/makaleler gibi bir şey mi açmalıyım.

Ek Olarak:

SeoAmo adlı üyeden alıntı

Hocam site firma rehberi sitesi.Firmaların telefon num. ve bilgileri yer alıyor.Ama firmaların yaptığı işler hakkında makaleler yazmak istiyorum.Bunun için subdomain mi açmalıyım yoksa siteismi.com/makaleler gibi bir şey mi açmalıyım.

www.stratejiksozluk.com
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al