3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hepinize merhaba arkadaşlar;
1 yıl kadar önce aşırı yoğun işlerimden dolayı ve elde olmayan bazı özel sebeplerden dolayı eski bloglarımı, sitelerimi kapatmıştım. Uzun bir süre sonra işlerimin bitmesinden dolayı tekrar sanal dünyaya yöneldim.
Şu an yeni bir blog açmak için blog altyapısını planlama ve hazırlama ile uğraşıyorum.
Şu an iki tür blog üzerinde duruyorum, daha doğrusu bu iki tarz blogdan birini açmayı düşünüyorum.
1-) Aklıma gelen konuları, beğendiğim konuları, izlediğim/tavsiye ettiğim filmleri vb. konuları yazabileceğim ve blog içerisinde ayrı bir kategori olarak da bilgim olan web programlama, web tasarımı gibi konularda makale yazabileceğim bir blog. Tabi bu blog türünde yazılar da biraz samimi/alaycı olacak kişisellik girdiğinden dolayı.
(Örnek: egonomik)
2-) Bilgim olan konularda makaleler yazabileceğim, dersler verebileceğim, internetteki kaliteli siteler hakkında yazılar yazacağım bir magazin blogu.
(Örnek: smashingmagazine)
Bu konularda bilgimin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Sizce bu iki tarz blogdan hangisi daha çok ilginizi çeker ve kendine bağlar ?
Söylemeden edemeyeceğim, hit çekmesi için yok lig tv izle, yok gündemde ne var, yok resmi tatiller ne zaman tarzı yazılan yazılardan ve bloglardan nefret ederim. :)
Ortaya temiz bir şey çıkarmak için yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Şimdiden okuyan, okumayan, okumuş gibi yapan herkese teşekkürler. :)
hasbaly
Öğrenmek için uğraşıyor..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İlginç olsun dikkatimi çeker. egonomik alanının en iyisi fakat ilginç olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Yazıları kıvamında yazarsan ikiside tutar dostum :)
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci - Bilgisayar Müh.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam ben de katılıyorum "güldürürken eğlendirme" fikrine. Aşırıya kaçılmamalı ama eğitim konulu makaleler de samimi bir dille yazılmalı bence.
Edit: Ayrıca filmlerle aran iyi gibi görünüyor. Pm olarak film tavsiyesi alabilirmiyim? :D :D Fazlaca boş vaktim var şu aralar.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story.
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam başlıkta da belirttiğiniz gibi "tarz" yani tarz kavramı biraz öznel bir kavram. Herkesin bir tarzı vardır. Benim düşüncem sürekli bıkmdan ve severek yazabileceğiniz bir şeyleri yazın yeterli. Çünkü görüyorum bir çok kişi 3 ay yazmış sonra ya anlamadığı ve hit yapmak için yazdığı için bırakmış ya da istemeyerek başlamış sonra sağdan soldan çalmaya başlamış.
Tarzınızın arkasında durun severek yazın hem okuyan bir şeyler kapsın hem siz kapın :)
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)