Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben WordPress'te bir yazı yazıp kalıcı bağlantısını sadece konu adı olarak kaydettim diyelim. Bu yazı 2-3 ay içinde Google'da kendi alanında ilk sıraya çıktığında, ben bu yazının kalıcı bağlantısını, biraz içeriğini ve başlığını değiştirirsem Google'da güncel pozisyonunu korur mu, yoksa düşüşe mi geçer?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilişim hizmetleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
otomatikmen düşüşe geçecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Değiştirdiğiniz an düşüşe geçer o yüzden sabit yapın.Güncellemeyin çünkü Google değiştirilen sayfaları sevmez.
Ahmet
▪ illâ edep, illâ edep!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Yönetimi
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Yazıya ilgi çoksa kısa süreli düşüş yaşadıktan sonra otomatikmen yükselişe geçer. Benim sitemde bir yazı vardı. Yaklaşık 250 yorum gelen bir yazıydı. Kalıcı bağlantıları, title ayarlarını komple yeniden yapılandırdım sitemin çünkü gelen hite ihtiyacım yoktu sadece istediğimi yapmak istedim ve o yazı arama motorlarındaki pozisyonunu korudu.
Eğer yazıya giren kullanıcılar istediklerini alıp çıkıyorsa sorun yaşamazsın. Bağlantı değişikliğinden sonra Google rakiplerine bir fırsat verip üst sıraya alır ve rakiplerin kullanıcıları memnun edemezse, giren hemen çıkarsa tekrar liderlik senin olsun. Olaya bu mantıkla bakarsan sonucunu sende görebilirsin. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam
şuradaki konuyu inceleyiniz.Günlük fazla hit getiren konularınızı tespit edin ardından o sitedeki anlatılanları uygulayın.Eklentide site girin diyorya oraya hitli konuların eski linkleri ile yeni linklerini girin.Bu sayede azda olsa hit kaybından kurtulursun zamanında ben bu şekilde yapmıştım.