-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Google kullanmak istemiyorum. Bunun dışında en gelişkin sayaç hizmetini kim sağlıyor? Site hızını düşürmemesi için yerli olan say.ac kullanıyorum fakat çok zayıf kalıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
70, (%100)
Bence statcounter en gelişmiş olanıdır. Her türlü istatistiğe ulaşabilirsiniz. Ayrıca sanırım dünyanın en popülerlerinden birisidir ;)
imza yok...
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Yandex Metrica :)
(Kullan ve farkı gör... )
5 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anket açmalıymışım... Bu da demektirki insanlar hepsini denemeden (doğal olarak) tahmin yürütüyorlar.
Peki ben yabancı bir servisi tercih edersem bunun siteye hız açısından etkisi ne olur? Benim sitede hız kritik olduğundan etkilemesin diye yabancı bir servise elim gitmiyor. Hadi diyelim yandex'in server'ı buradadır. Peki ya diğerleri?
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Seo, Wordpress, Security
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
65, (%100)
yandex metrica ayrıca linkde veriyor azda olsa siten hızlı indexlenmesinde yararlı olur :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bir parmak da bal çalıyor ağzımıza :) Güzel denerim o zaman.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yandex metrica dene pişman olmazsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google kullanmayı neden istemiyorsun? Merak ettim şimdi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Anlatması uzun sürer ve buradan anlatmak da istemem. Bu konuda belgeseller yapılıyor. Geçen sabah tv kartımla ntv'de yayımlanan yine bu konuda kısa bir programı kaydettim. Uzmanını çağırıp ne halt ettiklerini çatır çatır söylediler. Gidip youtube'de yayımlasam google beni kim bilir nasıl sever! Gitti gidiyor'un bana özel anketinde google analistik kullanmayı bırakın kullanıcıları huylandırmayın'ı açıklayarak öğretmeye çalışmıştım. Kim bilir bu işlerle alakası olmayan bir operatör okumuş ve birşey anlamamıştır. (En büyük müzayede sitesi goggle analistik kulanmayı bıraktı bu arada. Alman ordusu bunlar abd hükümetine çalışıyor diye windows kullanmayı bıraktı sonra da tr ordusu duruma uyanıp kendi işletim sistemine girişti vsvsvsvsvs.) Google'ı konu alan kapsamlı bir belgeselde google yetkililerinden biri bu konuya (açmıyorum ve uzatmamaya çalışıyorum konu on sayfalıktır) cevap vermeyi reddetmiş ve buna cevap verirlerse insanların goggle kullanmayı topyekün bırakacaklarını beni hayrete düşürecek bir saflıkta söylemişti. Hazırlıksız yakalandı sanırım daha politik cevap vermek zorundaydı. Neyse google çalışanları çok genç ve yaşam deneyimleri düşük insanlar.