-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Selam dostlar. Sitemin hostunu başka bi yere taşımayı düşünüyorum. Fakat ayarlarında herhangibir değişiklik olmamasını istiyorum. Mesela sitenin dosyalarını atıcam diğer hosta. Sonra SQL yükleyecem. Bunu daha önce yapmıştım ama olmamıştı. Tema ayarları vs gitmişti. Ne yapmam gerek ? Detaylı anlatırsanız sevinirim. Linux hostta uan site.
apshe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
cpanelden backup alıp yeni hostingin cpanelişnden yükleyeceksein hosting ve db ayarlarını yeniden yapacaksın o kadar
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Cpanelden Full Back Up al ve bir yere yükle idirme linkini yeni host firmanda müşteri hizmetlerine sun hallederler biz kurulum yapmıyoruz falan filan derlerse uzak dur o firmadan :).
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Vendetta adlı üyeden alıntı
valla cpanelden yaptım full backup 250 MB civarında bi rar yaptı. İndirmiyordu bende dosya iznini 777 yaptım idm ile takır takır indirdim. Şimdi indirmem gereken bu boyutlarda bi dosya değil mi. Ben yanlış bir şey yapmadım umarım.
Full Back Up yedekle deyip yedek hazırlandıktan sonra indirdiyseniz sorun yok demektir. ;)...
Dosyayı yandex diskiniz var ise oraya atınız oradan indirme linki sununuz taşıma sonrası yandex diskten ilgili dosyay paylaşıma kapatırsınız yedeğiniz bulunsun ilerde de lazım olabilir :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhabalar tekrardan. Yeni bi konu açıp forum kirliliği yaratmak istemedim. Burdan sormak istedim tekrar.
Full backup aldım. Diğer hosta yükledim. Ama dosyaları felan yüklenmedi. Backup rar halini normal klasör olarak attı ftpye. Kendisi yükleyecek mi anlamadım bir şey. Yükledikten sonra bir şey yapıyor muyum ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
PHPMYADMIN ile tüm sql verilerini dışarı aktar ve ftp sitenin tüm dizinleri bilgisayarına aktar ve ne olur nolmaz bu veriler hostingde kalsın.En son olarak phpmyadmin ile yeni hostingine sql verilerini içeri aktar ve sitenin veri tabanı kullanan kısımlarını yeni veri tabanının bilgilerine göre ayarla en son olarakda ftpden dizinleri yeni hostingine geri yükle.
Ben kendi sitemi taşımakta 3 saat zaman harcamışdım sitenin boyutuna göre uzun olabilir fakat en güvenlisi bu diye düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Developer
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
SQL yükledim fakat veritabanı bağlantı hatası verdi.
ChecK
www.hburaktasyurek.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Server Uzmanı ve Php Dev.
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Config dosyanızı yeni bilgilere göre düzenlediniz mi?