Vatanımın her bir karışında Atalarımın kanları var böyle birşey kabul edilemez bir durumdur. Google böyle bir hatayı acaba nasıl yapabilir ? Böyle bir hata söz konusu bile olamaz ! Lanet olsun ki google'a lanet olsun ki böyle şerefsizlik yapan kürdistan diye ortalıkda dolanan çapulcular sürüsüne lanet olsun ! Allah belalarını versin ! utanmıyorlar ya utanmıyorlar memleketimin ekmeğini yerken bile utanmıyorlar. devlet fon ayırıyor yaranamıyor kaçak elektirik kullanıyorlar söz etmiyor yine olmuyor baskı uyguluyor yine olmuyor ne arsızlarmış , ya eşşeğe 2 tane vursan yaptığını tekrar yapmaz ya köpekler bile durdan anlıyor o kadar nefret doluyum ki şu platforumda anlık küfür serbestliği olsa buraya destan yazarım arkadaşlar bu nasıl bir kolpazanlıktır ya bu nasıl bir arsızlıktır anlamıyorum anlayamıyorum hergün bir şehit haberi hergün bi terör gösterileri ya Allah'tan istiyorum ya bi Konyada yapın şu hareketlerinizi bi ben denk geleyim ya biriniz karşıma çıkın Allah'tan başka birşey istemiyorum ya biriniz karşıma çıkın ki olmayan yoksunluğunuzu bahsedin
Sol alt tarafta "Sorun bildir" kısmında haritanın kötüye kullanım amaçlı çizildiği hakkında şikayetlerde bulunursak kapatılabilir arkadaşlar.