bekliyorum bakalım. eklentiyi ekledim. robots.txt benim aklıma gelen ilk şeydi ama bir sorun yok orda.

çok teşekkürler

Ek Olarak: Böyle bir hata var




seodizayn adlı üyeden alıntı

Geçen durup dururken ben de de olmuştu. .htacces ayarlarınızı kontrol edin. Eski dosyayı silip sıfırdan bir .htaccess oluşturun.

Bu işlemden sonra 1-2 güne düzeldi bende...


Umitoloji adlı üyeden alıntı

Bende indexlenme sorunu yaşıyordum, maillerime uzun zamandır bakmamıştım günler öncesinde google mail atmış sorun var vs diye aynı sorun şuan bende de var düzeltmeye çalışıyorum daha önceden sorunu yaşamış ve düzeltebilmiş arkadaşlar konuya dahil olursa sevinirim.


bybilisim adlı üyeden alıntı

1 - hostunuzla alakalı anlık kesintilere denk geliyorsa, cache doluysa, sayfalarınız geç açılıyorsa, bunu gün içersinde 3 - 4 kez tekrarlıyorsa, google botlar hata raporu oluşturur ve aradan yaklaşık olarak 1 hafta sonra google'dan mail almanız muhtemel olur.. ( Büyük İhtimal )

2 - hostunuzun ip veya dns adresleri google tarafından banlanmış olabilir ( İhtimal )

3 - bu sorunu wp sitelerde alıyorsanız, cache eklentisi mutlaka kullanın ve bu eklentiyi haftabir mutlaka temizleyin ( olası ihtimal )

4 - Ay içerisinde bir kaç defa host / sunucu değiştirdiyseniz yapabilir. ( ihtimal )

5 - Son birkaç günden beri izlenimlerim google adres, site, vb.. altyapılarında bir problem var kendi sayfaları bile çok ağar işliyor, arama ağı bile anlık sonuç vermiyor.

bu sorunlar geçicidir. kısa bir zaman sonra düzelir ancak sitenizde hit kayıplarına neden olabilir. sizlere tavsiyem sitelerinizi bütçenize uygun olarak ingiltere lokasyonlu bir sunucuya / hostinge taşımak, ingiltere lokasyon sunucular son zamanlarda daha hızlı ve ucuzdur


uzmanegitimi adlı üyeden alıntı

googleden mesajı sil.. bekle tekrar aynı hatayı alırsan arkadaşında dediği gibi anlık sunucu hatasından olabilir, host sağlayıcınızla iletişime geçiniz.. extra olarak robots.txt yi kontrol et bot engelleyici kodda olabilir..