Tabi, bir alternatifi olsa çalışmaların daha iyi olacağı düşüncesindeyim, rekabet iyidir.

Ama düşük verilen ücretlerden dolayı bumerangı sorumlu tutamayız, sonuçta reklamvereninde o verdiği parayı çıkartması gerek(kazan-kazandır). Sizden kazanamayacağını düşünüyorsa teklifi de düşürür, bunu neye göre belirlediği çok açık:

- Yayınladığınız teklif içeriklerinin görüntülenme sayıları

- Yayınladığınız teklif içeriklerinin sosyal medyada ve arkadaşlarınızla paylaşım sayıları

- Sitenizdeki Bumerang şablonlarının görüntülenme ve tıklanma sayıları

- Geçmişte başarıyla katıldığınız tekliflerin sayısı

- Sitenizin tasarım, içerik vb. öğelerinin sponsor markalar tarafından beğenilmesi

Yapacağınız bunlara dikkat etmek, şahsen teklif fiyatlarım eskiye nazaran %150 azaldı ve gelenleri de yayınlamıyorum(fiyat iyileşmedikçe gerek yok) fakat ben blogumdan para kazanmayı eskiye nazaran daha az önemsiyorum, para kazanma amaçlı veya bumerang tekliflerim artsın diye kendimi kastığımı farkedince buna bir son verme kararı aldım.Böyle bir amacım hiç yok değil ama dediğim gibi sırf bunun için kasmak blogu amacından çıkartıyor fikrimce. Blog yazmak içinizden geldiği zaman ve özgürce olmalı, bumerang teklifinizi arttırsın amacıyla içerik kasılması veya tasarım iyileştirilmesine gidilmesi bence yanlış. Bunlar olmamalı demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece ana amaç bu olmamalı diyorum.

Şahsi fikrimdir.