Arkadaşlar herkes kafasından atmış tutmuş bakıyorum da... Bumerang'ı ilk yayın hayatına başladığı günden beri kullanıyorum.

2012 yılı Bumerang Ödülleri ilk 10 arasına da girmiştim hatta. Sözün özü Bumerang şunlara dikkat eder;
1) Kategoriniz: Başvuru esnasında seçtiğiniz site kategoriniz önemli. Mesela Türk ******* aşk kategorisindeki siteye reklam vermek ister mi? Genellikle tercihi Teknoloji olur di mi? Evvett buradan çıkartacağınız sonuç gelen teklifi arttırmak için sitenizin kategorisinin tercih edilen kategori olması gerektiğidir. Tabi ki bunu dedim diye aşk/duygu/romantizm vb kategorisindeki sitenizi tutup teknoloji kategorisine taşımayın onay vermezler. Günlük 1 veya 2 teklif geliyor minimum. Kimi zaman aynı anda 3 teklif geldiği bile oldu.

2) Bumerang Üyeliğinizin Süresi: Şu an en fazla teklif başı 16 TL veriyorlar. Ben de her yazı için 16 TL alıyorum. İlk zamanlar 1 TL alıyorum 1! 2 TL oldu sonra 12 TL oldu ve 16 TL'ye vurduk en sonunda.

3) Tekliflere olan katılım durumunuz, tekliflerin geri dönüşümü (teklif içeriğinde ki Bumads yazısının görüntülenmesi) vs bunlarda ölçümleme yapıyorlar ve reklam verenin önüne ona göre çıkartılıyorsunuz.

Anlayacağınız adamlar Türkiye'de bir ilki yaptılar ve Blog sektörüne can vermeye başladılar. Şu ana dek kesintiler hariç 1.232 TL ödeme almışım. Ne kadar kazanıldığı falan önemli değil aslında. Sitelerinizden Bumerang sayesinde çok rahat yıllık host ve domain paranız çıkarırsınız.

Bence bir yerlere çöp atmak yerine taktir edin, ilerlemesi adına övün ki daha çok üyeleri olsun daha çok kazanalım, hep birlikte kazanalım. Siz kazanmıyorsunuz diye neden çelme takmaya kalkıyorsunuz ki?