Öncelikle jobberBase isimli scripti kesinlikle tavsiye ediyorum. Script açık kaynaklı ve ücretsizdir. Güzel ve kaliteli bir ilan scriptidir. Scriptte ilan verenler veya ilana başvuranların üyeliğe ihtiyacı yoktur. Bu sayede ziyaretçi işini çok kısa bir sürede halledeceği için siteniz tercih edilir bir konuma gelecektir.
Ayrıca elimde webmasterbul.com diye bir domain var, şuanda jobberBase kurulu fakat ilgilenemediğim için satmak istiyorum. Sitenin herşeyi hazırdır bir tek geliştirmesi kaldı. Başka sitelere yönelince bırakmak zorunda kaldım. Domain zaten mükemmel, "Webmaster bul" kelimelerinin birleşimi. Eğer ilgilenirsen pm at görüşelim.
Ayrıca elimde webmasterbul.com diye bir domain var, şuanda jobberBase kurulu fakat ilgilenemediğim için satmak istiyorum. Sitenin herşeyi hazırdır bir tek geliştirmesi kaldı. Başka sitelere yönelince bırakmak zorunda kaldım. Domain zaten mükemmel, "Webmaster bul" kelimelerinin birleşimi. Eğer ilgilenirsen pm at görüşelim.
Teşekkür ederim. Gerçi elimde domain var ama yine de düşüneyim. PM ile bilgileri atarsan sevinirim.
Ama konudaki soruma cevap alamadım :D