lostyazilim
tr.link

2 aylık siteye seo ya gerek varmı?

34 Mesajlar 4.802 Okunma
acebozum
tr.link

ronai ronai Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 21 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
yandex in uyARISII

playerstr.com
sitesi, bilgisayarınızın güvenliğini tehdit edebilir.
playerstr.com sitesinin sayfası, virüslü www.auto-ping.com sitesinden veri yüklemeye çalışıyor. Elimizdeki verilere göre, www.auto-ping.com sitesinin sayfalarına kötü amaçlı program kodu yerleştirilmiş. Bunu sitenin sahibi bilerek yapmış olabileceği gibi, sahibinin haberi olmadan kötü niyetli kişiler de yapmış olabilir.

Burada risk hakkında daha ayrıntılı bilgi veya sitenin güvenli kopyasını bulabilirsiniz.

wmaraci
reklam

HaydarSahinn HaydarSahinn yazilimca.org Kullanıcı
  • Üyelik 16.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 280
  • Beğeniler 61 / 31
  • Ticaret 0, (%0)
Çok güzel hiç gerek içerik kasmaya devam et...

stiltasarim stiltasarim Üni Hakkında - Üniversite Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 1370
  • Beğeniler 194 / 204
  • Ticaret 18, (%100)
hocalarım bana 2 tane yazar lazım nereden bulabilirim? tabi yardımcı olucaklar öncelikte :)

KayraBilisim KayraBilisim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Esnaf
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 64
  • Beğeniler 19 / 14
  • Ticaret 7, (%100)
Program vs. kasıyor musunuz hit için! 1k hit için konuların okunma oranları düşük gibi sanki...

wmaraci
wmaraci

arslankerim arslankerim Dijital İşler Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Dijital İşler
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 329
  • Beğeniler 13 / 54
  • Ticaret 1, (%100)

ronai adlı üyeden alıntı

yandex in uyARISII

playerstr.com
sitesi, bilgisayarınızın güvenliğini tehdit edebilir.
playerstr.com sitesinin sayfası, virüslü www.auto-ping.com sitesinden veri yüklemeye çalışıyor. Elimizdeki verilere göre, www.auto-ping.com sitesinin sayfalarına kötü amaçlı program kodu yerleştirilmiş. Bunu sitenin sahibi bilerek yapmış olabileceği gibi, sahibinin haberi olmadan kötü niyetli kişiler de yapmış olabilir.

Burada risk hakkında daha ayrıntılı bilgi veya sitenin güvenli kopyasını bulabilirsiniz.

Bende yandex.browser kullanığımdan bu hatayı aldım. @ronai arkadaşımızın da dediği gibi sende bir dene bakalım, ban yemeden arama motorlarından sorun neredeymiş düzelt derim.

www.stratejiksozluk.com

tsunami tsunami WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci web master
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 13 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

Destiny adlı üyeden alıntı

Hocam Bunu hangi düşünce ile Paylaştınız merak ettim..:) şaşırttın beni :D:D:D

örnek olarak seo yapıcam derken linklerin yapısının değişmesi gibi. bir anda çok fazla backlink çalışması yapma gibi. daha fazla içerik giricem diye biraz daha özgünlükten uzaklaşmak gibi şeyler. Seo tek birşeyle sınırlı bir kavram değil. Eğer iyi bi seyirde ilerliyorsa zaten gerek yoktur bence değişik yollar aramaya :)

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

tsunami adlı üyeden alıntı

örnek olarak seo yapıcam derken linklerin yapısının değişmesi gibi. bir anda çok fazla backlink çalışması yapma gibi. daha fazla içerik giricem diye biraz daha özgünlükten uzaklaşmak gibi şeyler. Seo tek birşeyle sınırlı bir kavram değil. Eğer iyi bi seyirde ilerliyorsa zaten gerek yoktur bence değişik yollar aramaya :)

Hocam ''Seo'' Nedir..: ) Seo ek Kısa ve Öz anlamı ile Googleye Kolaylık sağlamaktır... :) search engine optimization yani Türkçe Alamı ile Arama motoru Optimizasyonu (AMO) Gel gelelim Bunun yapılandırılmasına.. Bu Yapılandırma Siteni daha rahat tanıtacak, ve Googlenin daha basit bir şekilde anlaşılmasını sağlayacak yapılandırmayı YAPMAK mı zararlı.. Hocam kırıcı olmak istemem ama... Burası Çok bilmişlerin yeri değil.. :) Saygılar..

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

tsunami tsunami WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci web master
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 13 / 25
  • Ticaret 0, (%0)

Destiny adlı üyeden alıntı

Hocam ''Seo'' Nedir..: ) Seo ek Kısa ve Öz anlamı ile Googleye Kolaylık sağlamaktır... :) search engine optimization yani Türkçe Alamı ile Arama motoru Optimizasyonu (AMO) Gel gelelim Bunun yapılandırılmasına.. Bu Yapılandırma Siteni daha rahat tanıtacak, ve Googlenin daha basit bir şekilde anlaşılmasını sağlayacak yapılandırmayı YAPMAK mı zararlı.. Hocam kırıcı olmak istemem ama... Burası Çok bilmişlerin yeri değil.. :) Saygılar..

hocam benim anlatmak istediğim şey çok farklıydı. google daha iyi anlasın diye yapılan şeyler özgünlükten çıkabiliyor. ben her zaman yapmak zararlıdır demedim. bazen yapılanların yanlış olması sonucunda toparlamak çok fazla zaman alır. dikkatli yapılması gerektiğine vurgu yapmak isterim. ayrıca seo benim için bir site yapılmaya başlandığı anda yapılması gerekli birşeydir. sonradan yapılan değişiklikler zararlı olabiliyor. Burası çok bilmişlerin hiçbir zaman yeri olmadı. herkez istediği fikri kendince değerlendirip başkalarına aktarabilir. herkezin fikirleride ayrı ayrı olacak ki gelişebilsin. saygılar.

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)

tsunami adlı üyeden alıntı

hocam benim anlatmak istediğim şey çok farklıydı. google daha iyi anlasın diye yapılan şeyler özgünlükten çıkabiliyor. ben her zaman yapmak zararlıdır demedim. bazen yapılanların yanlış olması sonucunda toparlamak çok fazla zaman alır. dikkatli yapılması gerektiğine vurgu yapmak isterim. ayrıca seo benim için bir site yapılmaya başlandığı anda yapılması gerekli birşeydir. sonradan yapılan değişiklikler zararlı olabiliyor. Burası çok bilmişlerin hiçbir zaman yeri olmadı. herkez istediği fikri kendince değerlendirip başkalarına aktarabilir. herkezin fikirleride ayrı ayrı olacak ki gelişebilsin. saygılar.

Elbet de Özgünlün ayrı bir şeydir.. Ama Şu bir gerçek Zaman kısıtlaması yoktur. Yok erken yok geç ne zaman başlarsan O zaman artık o süreç dilimi içerisinde Seo tekniğine uygun adımlarla ilerlemelisin. Bunu başarmak zor mu ? Hayır bilen birisi için zor değil ama Bilmeyen birisi için Çok zor ve risklidir. Benim Tuafıma giden Zararlı demeniz..:) Ama Burası Fikir paylaşım, ve Alışveriş Platformu.. :) Saygılar Hocam

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

Caffeine Caffeine WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Basım Yayın ve Web Projeleri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Bana kalırsa da doğru şekilde yapılan seo çalışmaları için "zararlı" demek doğru değildir.
"Özgün içerik" dediğiniz şey de bir SEO yöntemi değildir. Black Hat ile uğraşmayan, site kurmuş biri için bu zaten olması gerekendir. Başka bir içeriği alıp 'özgünleştirme' adı altında rewrite makale oluşturmak zaten hiledir, Black Hat'in içeriğindedir ve nitelik olarak kümelendirirsek tabi ki bu da SEO'ya girer.
Ve yine bana kalırsa white SEO için zaman yoktur ama mantıklı olan daha siteyi kurarken (standartlara uygun kodlama, domain seçimi, sunucu seçimi vs.) bu çalışmalara başlamaktır. Daha sonrasında da aşırıya kaçmadan adım adım ve planlı bir şekilde ilerlemek gerekir. Örneğin: aşırı backlink çalışması yaparsanız bomb, hatta sandbox kaçınılmaz... Sitenizin yükselen hitiyle oranlı olarak gitmeniz, anchor text'leri çeşitlendirmeniz, anchorsuz URL almanız vs. gereklidir. Gibi...
SEO Türkçesi bildiğiniz üzere Arama Motoru Optimizasyonu'dur. Yani adı üzerinde. Arama motorları standartlarına mümkün mertebe uymak.
Başarılı bir site için google zaten SEO'ya zorluyor...
Tekrar fikrimce olduğunu vurgulayaraktan: Kesinlikle güçlü bir araştırma yaparak, konu hakkında mümkün mertebe bilgi edinerek SEO ile ilgili çalışmalara başlamanızı tavsiye ederim...
Saygılar...

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al