-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok güzel hiç gerek içerik kasmaya devam et...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
hocalarım bana 2 tane yazar lazım nereden bulabilirim? tabi yardımcı olucaklar öncelikte :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Esnaf
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Program vs. kasıyor musunuz hit için! 1k hit için konuların okunma oranları düşük gibi sanki...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
tsunami adlı üyeden alıntı
örnek olarak seo yapıcam derken linklerin yapısının değişmesi gibi. bir anda çok fazla backlink çalışması yapma gibi. daha fazla içerik giricem diye biraz daha özgünlükten uzaklaşmak gibi şeyler. Seo tek birşeyle sınırlı bir kavram değil. Eğer iyi bi seyirde ilerliyorsa zaten gerek yoktur bence değişik yollar aramaya :)
Hocam ''Seo'' Nedir..: ) Seo ek Kısa ve Öz anlamı ile Googleye Kolaylık sağlamaktır... :) search engine optimization yani Türkçe Alamı ile Arama motoru Optimizasyonu (AMO) Gel gelelim Bunun yapılandırılmasına.. Bu Yapılandırma Siteni daha rahat tanıtacak, ve Googlenin daha basit bir şekilde anlaşılmasını sağlayacak yapılandırmayı YAPMAK mı zararlı.. Hocam kırıcı olmak istemem ama... Burası Çok bilmişlerin yeri değil.. :) Saygılar..
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
tsunami adlı üyeden alıntı
hocam benim anlatmak istediğim şey çok farklıydı. google daha iyi anlasın diye yapılan şeyler özgünlükten çıkabiliyor. ben her zaman yapmak zararlıdır demedim. bazen yapılanların yanlış olması sonucunda toparlamak çok fazla zaman alır. dikkatli yapılması gerektiğine vurgu yapmak isterim. ayrıca seo benim için bir site yapılmaya başlandığı anda yapılması gerekli birşeydir. sonradan yapılan değişiklikler zararlı olabiliyor. Burası çok bilmişlerin hiçbir zaman yeri olmadı. herkez istediği fikri kendince değerlendirip başkalarına aktarabilir. herkezin fikirleride ayrı ayrı olacak ki gelişebilsin. saygılar.
Elbet de Özgünlün ayrı bir şeydir.. Ama Şu bir gerçek Zaman kısıtlaması yoktur. Yok erken yok geç ne zaman başlarsan O zaman artık o süreç dilimi içerisinde Seo tekniğine uygun adımlarla ilerlemelisin. Bunu başarmak zor mu ? Hayır bilen birisi için zor değil ama Bilmeyen birisi için Çok zor ve risklidir. Benim Tuafıma giden Zararlı demeniz..:) Ama Burası Fikir paylaşım, ve Alışveriş Platformu.. :) Saygılar Hocam
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Basım Yayın ve Web Projeleri
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bana kalırsa da doğru şekilde yapılan seo çalışmaları için "zararlı" demek doğru değildir.
"Özgün içerik" dediğiniz şey de bir SEO yöntemi değildir. Black Hat ile uğraşmayan, site kurmuş biri için bu zaten olması gerekendir. Başka bir içeriği alıp 'özgünleştirme' adı altında rewrite makale oluşturmak zaten hiledir, Black Hat'in içeriğindedir ve nitelik olarak kümelendirirsek tabi ki bu da SEO'ya girer.
Ve yine bana kalırsa white SEO için zaman yoktur ama mantıklı olan daha siteyi kurarken (standartlara uygun kodlama, domain seçimi, sunucu seçimi vs.) bu çalışmalara başlamaktır. Daha sonrasında da aşırıya kaçmadan adım adım ve planlı bir şekilde ilerlemek gerekir. Örneğin: aşırı backlink çalışması yaparsanız bomb, hatta sandbox kaçınılmaz... Sitenizin yükselen hitiyle oranlı olarak gitmeniz, anchor text'leri çeşitlendirmeniz, anchorsuz URL almanız vs. gereklidir. Gibi...
SEO Türkçesi bildiğiniz üzere Arama Motoru Optimizasyonu'dur. Yani adı üzerinde. Arama motorları standartlarına mümkün mertebe uymak.
Başarılı bir site için google zaten SEO'ya zorluyor...
Tekrar fikrimce olduğunu vurgulayaraktan: Kesinlikle güçlü bir araştırma yaparak, konu hakkında mümkün mertebe bilgi edinerek SEO ile ilgili çalışmalara başlamanızı tavsiye ederim...
Saygılar...