Hocam dizilerle ugrsmayın cünkü rubbit ben dahil herkese cöktü,emekleriniz bosuna gider fakat dizi tarzı birşey acacam dersen sana 5-6 yıllık bir domain artı host ( kendi sunucum ) tema v.s hazır site ismide kıyak birşeydir.Domain yası uzun oldugundn istediğin calısmayı basabilirsin ama sana tavsiyem fragmana yönel bir çok fragman sitesi adsensede barındıyıor ban yesende en azındna normal bir şekilde reklamda alabilirsin ama site fragmanada full diziyede herseye uyumlu benim vaktim yok o yüzdden sadece bir site ile ilgileniyorum keyword film domainimde vr ama onu yaslandırıp seney kullancam :D
Uğraşmayın deyip rubbiti tehdit olarak gösterdikten sonra elinizdeki projeyi satmak akabinde diğer domaininizi yaşlandırıp kullanma fikirleri ne yazıkki birbiriyle çok çelişiyor. Yapalım mı ? Yapmayalım mı ? Bir sonuca varamıyorum dediğinizden :) Tek diyebileceğim domain güzel olsun diyorsunuz. Bizde zaten bulmuş olduğumuz jenerik domaini 2 3 yıllığına değil 5 10 yıllığına alırız bu şekil güven kazanırız :) buda tecrübe :)
Domain + Host yerli yabancı fark edeceğini zannetmiyorum.
Host için LOKASYON önemli sadece. Tabi değişmediyse ben öyle kullanıyordum geçen yıl türk firmasındaydı 2 side host lokasyon ingiltereydi sadece.
Host için LOKASYON önemli sadece. Tabi değişmediyse ben öyle kullanıyordum geçen yıl türk firmasındaydı 2 side host lokasyon ingiltereydi sadece.
sonuç olarak sıkıntı olabileceğini bildiğiniz hâlde bu projede bilgilerinizi güvenerek verip bu işi gerçekten yaptınız mı ?