harddepo
İlginizi çeken içerikler
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Teknisyen
-
-
Ad Soyad
R** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ben host hizmeti alıyorum almaz olaydım sitelerin hepsi çok yavaş ve devamlı severe göçüyor ben o firmadan domain bile almıyorum tüm domainleri taşıdım godady bazen godady 1 dolara domain alıyorum ve host resellerdi 5 ay süresi olmasına ragmen hostu degiştirdim.Anlicanız ordan ben igne bile almam artık çok kötü şeyler söylerdim ama burası yeri deyil artık sizler anlayınız.
www.kirlipanda.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sadece Mail ise bu konuda en iyi seçenek bence Google app'dir. Ben öyle yapıyorum, esnek paket kullanıcı başına 4 euro;
Gmail tüm özellikleri + 25 gb pop3, smtp, exchange vb vb
yıllık ödemelerinden fiyat biraz daha düşüyor ama kullanıcı sayınız eksilme veya artma durumlarına karşı en iyi çözüm esnek olan seçenek...
Hepgel
bilgisayar elektrik elektronik
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Elektrik Elektronik
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar kimseyi kötülemek istemem ama ben sorun yaşamamak için burasını tercih ettim ancak şimdiden ihtibaren siteyi taşıyorum taşıyıcam ama onda bile sorun bakın işe xxx domainini yönetmektesiniz kısmında,
Hosting Bilgilerim Genel Hosting bilgilerinize bu bölümden ulaşabilirsiniz.
boş herşey boş şimdi ticket attım yok kardeş ben burdan domain alırım tamam ama bir daha sunucumu hosttinmi almak asla,
biliyorumki kimsenin ekmeğinle oynayacak halim yok özellikle vbulletin sisteminde yok o çalışmaz yok bu kimler online kısmı için ayrı olay arada bir kesintiler yok kardeşim ben burdan çıkıyorum lütfen yanlış anlaşılma olmasın yani ben konuyu görünce bildirmek ve düşüncemi dile getirmek istedim bende uzun süredir Forum kullanıcısıyım ama burda bu sorunlarla site yürütmek zor gibi umarım bu sorunları diğer arkadaşlarda yaşamaz teşekkürler iyi forumlar dilerim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Selamlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
@engin07 verdiği adresten kayıt olup, 1 ay deneyebilirsiniz..
Sadece mail hosting için bence yeryüzünde ki en iyi seçenek google apps'dir... Yılllardır kullanıyorum...
Önceden 10 ile 50 arası ücretsiz de kullanılabiliyordu, bir süre önce google ücretsiz hesap vermemeye başladı...
esnek hesap kullanıcı başı aylık 4 euro... tek kullanıcı hesabı açmanın ücretsiz bir yolu hala var, ama çoklu hesap açmak ücretli açmanız gerekiyor...
ek olarak ;
kendi domaininiz ile ücretsiz seçenek yandex ve hotmail de hala mevcut... Ücretsiz kullanacaksanız yandex mail hizmeti de tavsiye ederim...
Ek Olarak: Yandex eposta hizmeti için buradan kayıt olabilirsiniz?
https://kurum.yandex.com.tr/domains_add/