-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Merhabalar,
Firma ismi belirtmeyeceğim. Yaklaşık 1 buçuk aydır iade bekliyoruz. Başta 7+15 Gün iade süreci en fazla 21 Gün dediler. Eyvallah dedik. Sonra PAYPAL para aktarımı için gerekli işlemleri yaptık dediler. Bir kaç güne gerçekleşir dediler. Eyvallah dedik. Sonra hesabımız bloke olmuş aktarım yapamıyoruz dediler ben başta PAYPAL hesapları zannettim BLOKE olan paypal maillerini falan değiştirdiler. Sonradan öğrendim ki BANKA HESAPLARI bloke olmuş 2 haftadır avukat uğraşıyormuş sorun ile öyle diyorlar. Fakat şöyle bir durum var ki ödeme yapamıyorlar ama ALABİLİYORLAR.
Böyle bir şey mümkün mü? Eğer değilse artık canımı sıkmaya başladı gerekli yerlere şikayet etmeyi düşünüyorum.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Bloke olmuşsa hesap para aktarımı olmaz. 1-2 gün içerisinde iade yapmazsanız gerekli yerlere başvuracağım deyin sert konuşun paranızı iade ederler.
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Bloke olan hesap nasıl ödeme alır ki?
Kendi banka hesabımda yaşadım, uzun süre para transferi yapmamıştım. Hesabımda da para olmadığı için banka hesap işletim ücretini 3 ay alamayınca hesabımı bloke etmişti. Ödeme alacaktım ödeme gelmedi, bankayla görüştüm öyle farkettim.
Yani bloke olan hesap alamaz diye düşünüyorum, bankadan bankaya farketmiyorsa tabiki.
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Engin07 adlı üyeden alıntı
Bugün - Yarın son kez görüşeceğim olmazsa öyle yapacağım artık.
Bende öyle düşünüyorum fakat şüpheye düşmemin sebebi,
PAYPAL da bloke olunca ödeme alabiliyorsun ondan acaba bankalarda da öyle olabilir mi diye düşündüm.
Yok panpa payla arıza veriyor bazen normal hesaba bile para yatırımasına izin vermiyor sanki uyuşturucu kaçakcılığı yapıyorum diyesi geliyor Paypala insanın.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/