-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Arkadaşlar yaklaşık 2006'dan beri blogculukla yakından ilgileniyorum, bloxoo dönemi olsun zamanında Arda Kutsal'ın yazıları olsun bir hareketlilik vardı, blogcular birbirlerini tanıyıp link değişimi yapardı. Birbirlerini bloglarını yorumlar, yardımcı olurlardı. Hatta bilen bilir, şimdinin en gözde blogları zamanında bu tarz platformlarda herkese danışan yorum toplayan koşturan kişilere ait.
Benim üzerinde durmak istediğim nokta şu, artık eskisi gibi yeni bilgi paylaşımı kalmadı. Eskiden ne zaman online olsam yeni bir teknik, öğreti, deneyim ile karşılaşır birşeyler öğrenirdim. Şimdilerde hep aynı konular üzerinde duruluyor.
Paylaşılan şeylere bir bakın, herkes backlink, alexa, seo üzerinde duruyor. Konu başlıklarına bakıyoruz hepsi "garantili seo","bu backlinkler uçuruyor" gibi gazete manşetleriyle dolu.
Şahsi fikrim, artık rekabet kızıştı. Hit kazandıracak daha doğrusu para kazandıracak teknikleri bilenler kesinlikle paylaşmıyor. Bir açıkları ortaya çıktı mı zaten topyekün herkes oraya saldırıyor. Sanırım herkes kendi kendine yolunu bulmak zorunda, bulan da buraya yazmayacaktır kesin.
Sitelerini geliştirmek isteyenlere tavsiyem, denemeler yapsınlar, korkmasınlar. Bir kaç bin hiti olanlar ise hiç korkmasın tam deneme dönemindeler. Sürekli ne yenilik, ne değişiklik yapabilirim diye düşünün ve sitenize uygulayın. Eminim bir gün kar topu gibi hitleriniz büyümeye başlayacak.
İçimden geçenleri paylaşmak istedim, okuyanlara teşekkürler.
12 kişi bu mesajı beğendi.
Psycho
<--! Am I Psycho? -->
Yönetici
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Emekçi
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kesinlikle katılıyorum. Önemli olan insanlara yararlı olabilmek. Daha sonra başarıda gelir, hitte gelir, parada.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Hatalıysam telefon etme, idare et (?)
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende katılıyorum. Birbirimize köstek değil, destek olalım. Herkes kendi işinde , kendi alanında kazansın
Loadinq...
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
Açıkcası ben paylaşmak istedim fakat forumdaki çok bilmişler bir ton yorum yaptılar. Hevesim kaçtı aklımda bir çok makale vardı ama böyle insanlar yüzünden yazmaktan vazgeçtim.
3 kişi bu mesajı beğendi.
ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ama paylasım yapmayan usta kişilerede hak vermeliyiz.En basit örnek söyle.Bir forum sitesinde adam bir püf nokta buldu işte yoputube funny videosu yükleyin cok kazanırsınız diye.Millet cıvıttı binlerce aynı video yüklendi.Bu acemi webmasterler veya para göz kişiler yüzünden milelt birşey paylasmaya acıkcası tırsıyor.Eskiden belki daha bilinçli yapılıyordu bu işler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Biwebmaster adlı üyeden alıntı
Açıkcası ben paylaşmak istedim fakat forumdaki çok bilmişler bir ton yorum yaptılar. Hevesim kaçtı aklımda bir çok makale vardı ama böyle insanlar yüzünden yazmaktan vazgeçtim.
Evet, özellikle bu heves kaçıran webmaster karakterine sahip kişiler de çok fazla, insanların hevesleri ile, hayalleri ile, heyecanları ile dalga geçen kişiler çok rahatsız edici. Benden tavsiye, bu tarz kişilere cevap dahi vermeyin.
Bunu yapmalarının iki sebebi olabilir, birinci ve büyük ihtimal doğru yoldasınız ve haklısınız ki sizi caydırmak için sizi bunaltmak için konuşuyorlar. Diğer ihtimal ise kendileri yapamadığı için sizin de yapmanızı istiyorlar.
Aslında en güzeli ne biliyor musunuz ? Seo gibi bir çalışma ya mükemmel olmalı yada hiç olmamalı. Siz her gün zaman ayırıp yazı yazıyorsunuz diğeri 1 yıldır birşey yazmamış ve 1. sırada. Asıl insanı inciten bu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yaş ortalaması düştü hazırcılar çoğaldı her şey ayağıma gelsin diye bekler oldu bu işi paraya dökenler her konuyu baltalama çabasına girdiler hal böyle olunca ne bilgi kaldı ortada ne de paylaşım sadece para kaldı hatta bilgiyi paylaşımı da geçtim emeği ile bir yerlere gelenlere bile saldırı yapıp sıralama düşürme savaşı ortaya çıktı vs vs vs
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Çoluk çocuk doldu, bizler bu ortamı korumalıyız.Madem yitirdik veya yitirmek üzerindeyiz, tekrar canlandırırız. Şuan aklıma inanın hiç birşey gelmiyor ama böyle birşey yapılırsa desteğimi esirgemeyeceğimden şüpheniz olmasın.
teknoemin
Yazılım, Web Tasarım, Donanım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yazılım, Web Tasarım, Donanım
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Ne acı bir durum. Kim bilir belki bir zaman gelir insanların retroya merakı başlar da tekrar o günleri görebiliriz. Bu arada ben teşekkür ederim. Nostalji bile olsa güzeldi yazdıklarınız.
Teknoemin - Teknolojiyi Mıncıklayan Adam - www.teknoemin.com