-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Vizeler bitti arkadaşlar. Şimdi memleketteyim. Karaman'a dönünce programla ilgileneceğim. Fakat kafamı kurcalayan bir şey var. Veri tabanı için Access kullandım ben. Access çok fazla veri olduğunda sorun çıkarır dedi birkaç arkadaş. O yüzden SQL'e geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım. SQL'e geçersem eğer baştan veri tabanı oluşturup gerekli ayarları yapmam gerekecek. Programın kodlarına değişikliklere gitmem gerekecek. Bu da biraz zamanımı alacak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ekonomi ve Finans
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çok iyi düşünmüşsün İsmail abi. Pek reklam aldığım yok ancak farklı maksatlar da kullanılabilir :) Takipteyim.
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
isousluer adlı üyeden alıntı
Vizeler bitti arkadaşlar. Şimdi memleketteyim. Karaman'a dönünce programla ilgileneceğim. Fakat kafamı kurcalayan bir şey var. Veri tabanı için Access kullandım ben. Access çok fazla veri olduğunda sorun çıkarır dedi birkaç arkadaş. O yüzden SQL'e geçmeyi düşünüyorum ama kararsızım. SQL'e geçersem eğer baştan veri tabanı oluşturup gerekli ayarları yapmam gerekecek. Programın kodlarına değişikliklere gitmem gerekecek. Bu da biraz zamanımı alacak.
Söyleyenler doğru söylemiş ama şöyle de bir şey var. Kaç tane reklam eklenecek ki programa. Hadi diyelim 20 tane reklam aldı. 20 satırda kasan bir yapısı yok accessın. Tamam bende sevmemde o kadarda değil :)
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
Ibolac
#php #mysql #wordpress
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
25, (%96)
O zaman iki tablo yapıp süresi bitenleri oraya aktarırsın hocam. Bu sayede 1 tablo aktif olarak kullanılırken, diğerleri sadece log amaçlı kullanılabilir ve aşırı yüklenme yaşanmaz.
Tüm PHP İşleriniz Yapılır # BOT # SCRIPT # EDIT
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eline sağlık abi, güzel bir program olmuş.