-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Yedek olayı çok önemli. Ben de not defterinde tutuyorum ve program ile çok daha güzel bir görüntü elde edebilirim ama veritabanının yedeğini rahat alabileceğimiz sistem olursa çok daha yararlı olacağı kanısındayım.
brk
Meşgul
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Elinize sağlık. Genel olarak güzel ve kullanışlı bir uygulama olmuş. Yazdıklarınızı okudum ve henüz geliştirme aşamasında olduğunu biliyorum. Elbette kararlı bir sürüm gibi olmasını beklemiyorum ama yine de önerilerimi söylemek istiyorum.
Gizli cevap değiştirirken "Ayarlar başarıyla güncellendi" uyarısını kapattıktan sonra Kullanıcı Paneli başlıklı pencere kapansa daha hoş olur.
Aynı pencereyi, örneğin reklam ekleme penceresini aynı anda birçok defa açabiliyorum. Bu belki bazı pencerelerde gerekli bir durum olabilir ama tekrar gözden geçirilmeli bence.
Uygulamayı aynı anda birden çok defa açabiliyorum. Bunun da bazı durumlarda geçerli olabileceğini düşünürsek en azından girişleri sınırlandırmak mantıklı olacaktır.
Veritabanı olarak Access kullanmak yerine SQLite kullanıp DLL dosyasını uygulama klasörüne koyarsanız bir üst mesajda siyahh'ın çözdüğü hatadan da dertten de kurtulursunuz.
Şu haliyle uygulamayı kullanmak isteyenlerin sistemlerinde Office 2007 yüklü olması gerekiyor. Office Yüklü değilse Veri Sağlayıcısını kurmak için siyahh'ın verdiği bağlantıdaki bileşenleri kurulmalı. Bir uygulamayı kurarken çalıştırırken yanında başka bir şey daha kurmayı siz ne dersiniz bilmem ama ben pek doğru bulmuyorum.
Önerim Office Veri Sağlayıcısını otomatik yükletmeniz ya da SQLite gibi tek (ya da birkaç) dosya ile bu duruma çözüm oluşturabilecek bir Veritabanı kullanmanız.
coder, bike rider, hobbyist photographer
brk
Meşgul
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
"Yardımcı olmak isterdim gerçekten ama.." diye başlayan klasik cümleyi kullanmak zorundayım malesef. :) Şu sıralar gerçekten meşgulüm. Umarım iyi yardımcı olacak arkadaşlar çıkar.
coder, bike rider, hobbyist photographer
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Okuyor.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Setup Olayında Hangi Programı Kullandın ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Okuyor.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dataGridView'daki Seçili Veriyi Nasıl Label'a Yazdırabilirim. Yeri Değil Biliyorum :)
Onur
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
65, (%98)
İndirme linkini bir arkadaş güncelleyebilir mi :) ?