-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben açıkçası com org net gibi uzantıların google için önemli olduğunu düşünmüyorum şayet öyle ise google ayrımcılık yapıyordur. benim .org almam .biz almam .tc almam google için ne kadar önemli olabilir ki? burada bir çoğumuz neden benim siteme ziyaretçi gelmiyor diye sorduğunda yok yazıların özgün değil yok kopya içerik mi yok link aldık mı diye soruyoruz ama bir kişi çıkıp senin .org ile bitiyor senin .net ile bitiyor onun için demiyor. ayrıca .com .org .net gibi uzantıların hepsinin bir anlamı vardır. ".com ticari amaçlı" ".net genelde network ağ vs tarzı siteler için yapılmıştır" ".org organizasyonlar için" o zaman google diyorki sen network ile ilgili iş yapıyorsan benim arama motorumda işin olmaz ya da sen organizasyon ile ilgili bir iş mi yapıyorsun uzak dur benden. gibi bir düşünce içindemi. Bazı arkadaşlarımız .com un google açısından güvenli olarak algılandığı için ön plana çıkartıyor denildiğide olmuştur. ama ne kadar warez ne kadar illegal ne kadar yasa dışı şeyler varsa yüzde olarak .com ön plandadır güven meselesi ile hareket etse .com diplerde olmalıdır. çoğu yazıları irdelediğinizde hep çelişki çıkmakta. alan adınız ne olursa olsun google sizin kalitenize bakar isminize değil bknz. wikipedia.org %90 ilk sırada