ebulfeth
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İster sacma olsun isterse altın fikir sunsun.Her bilgi güzeldir.Arkadas belki bu işte yeni belkide daha farklı bir konum bilemem.Ama benim tav olkdum birşey varsa kendi bildikelrini kendine saklayan insanların baskalarının bildikelrini aşikar etmeleri durumunda kendilerini soytarı yanında padişah sanmalarıdır.
Bilgin varsa koyarsın ortay konulur.Bu arkadas veya baska bir arkadasın yaptıgı sacmada olsa acaipte olsa 2013 te bizimde göçrmek istediğimiz birilerinin aşağılamay çalışılması değil.Kardesim bak böyle olursa banlanırsa dikkat et v.s gibi kelimelerin telaffuzu zor değildir.Ki farklılık istiyorsan bunu insanları küçümseyerek yapmayın.Bu konuya yazanlar icind eğil cok kez görüyorum bu ve diğer forumlarda.İnsan hem üzülüyor hem sinirleniyor klavyenin arkadasına saklanıp yırtık coraplarıyla zengin muamelesi ceken insanlardan soguduk be bilader.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
R & D Engineer, Developer, Mak
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
------
https://muminkoykiran.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
teknoloji öğretmeni
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu kadar tartışılacağını bilsem fikirlerimi paylaşmazdım. Burada amaç bilgiyi paylaşmaktır. Daha iyisini bilen varsa paylaşsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Teknoloji ve Eğitim Donanması
nega
Siz bilirsiniz..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
N** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Fikre katılıyorum. Reklam yerleşimi çok önemli. Eleştiriler de hiç hoş değil. Herkesin bilgisi aynı değil, bilen bilmeyene; duyan duymayana bir şeyler paylaşması için forumlar. 2013 yılında böyle bir tartışma görmek gerçekten hoş değil.
2 kişi bu mesajı beğendi.
www.nebigarci.net (Link yok, eski usül kopyala-yapıştır)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Serdar hocam site adresinizi pm atabilir misiniz neyi söylemek istediğinizi tam olarak anlamadım,teşekkürler.